Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar bugün sizlerden bir öneri/yardım istiyorum,
askyblock plugininde /is level yazdığımızda ada levelimiz yenilenir evet,
ancak bunu/is levelyazmadan direkt level bloğu koyduğunda kendisinin yenilemesini sağlamak mümkünmüdür acaba?
Evet arkadaşlar bugün sizlerden bir öneri/yardım istiyorum,
askyblock plugininde /is level yazdığımızda ada levelimiz yenilenir evet,
ancak bunu/is levelyazmadan direkt level bloğu koyduğunda kendisinin yenilemesini sağlamak mümkünmüdür acaba?
Sünger / end taşı gibi klasik opskyblock level blokları
herhangi bir skript ile on place yapmak (+100 oyuncu gibi durumlarda) sıkıntı çıkarabileceğini düşündüğüm için tercih etmedim eğer skript önericek iseniz...
Sünger / end taşı gibi klasik opskyblock level blokları
herhangi bir skript ile on place yapmak (+100 oyuncu gibi durumlarda) sıkıntı çıkarabileceğini düşündüğüm için tercih etmedim eğer skript önericek iseniz...
Ben skripterim. Söylediğiniz gibi +50 oyuncuda bile büyük sorunlar çıkacaktır. Plugin ile ilgili ek bir bilgim yok ama hangi plugin olursa olsun yine de sorunların skript kadar olmasada olacağını düşünüyorum. Çünkü örnek verecek olursam 250 aktif oyunculu bir sunucuda muhtemelen 10 kişi aynanda blok koyacaktır. Pluginlerin o kadar büyük bir optimize imkanı var mı bilmiyorum bu yüzden de emin konuşmak istemem. Yarın bir tanıdığıma sormaya çalışacağım. Şimdilik sorununuza yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.
İyi günler.
Ben skripterim. Söylediğiniz gibi +50 oyuncuda bile büyük sorunlar çıkacaktır. Plugin ile ilgili ek bir bilgim yok ama hangi plugin olursa olsun yine de sorunların skript kadar olmasada olacağını düşünüyorum. Çünkü örnek verecek olursam 250 aktif oyunculu bir sunucuda muhtemelen 10 kişi aynanda blok koyacaktır. Pluginlerin o kadar büyük bir optimize imkanı var mı bilmiyorum bu yüzden de emin konuşmak istemem. Yarın bir tanıdığıma sormaya çalışacağım. Şimdilik sorununuza yardımcı olamadığım için kusura bakmayın.
İyi günler.
+200 bir sunucuda sorun çıkarmadan çalıştığını görmüştüm ve acaba mümkünmü diye merak ettim kendimce çözümler üretirken aklıma tabii ki skript geldi öncelikle , bu şuanlık iş görebilir ancak ileride sorunlar çıkarır
askyblock'un kendisi config yada vb bi yerde bir komut ile açmayı koymuş olabilirmi diye şu an inceliyorum
benimle aynı isteği olan varsa en azından yardımcı olur
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.