Yardım Minecraft sunucuma arkadaşlarım giremiyor

SpeddyAredas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba, bir kaç gün önce kurduğum minecraft sunucusuna arkadaşlarım giremiyor
Sunucuyu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden kurdum
Ben girebiliyorum ama arkadaşlarım giremiyor
Online-mode=false yapınca da gelemiyorlar ne yapmalıyım
Sorununun Sunucuyu kuran IP girebilir gibi bir anlamı olduğunu düşünüyorum ama nasıl arkadaşlarım gelebilir?

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Merhaba efendim. Siz galiba sadece minecraftı indirdiniz. Normal olarak arkadaşlarınla oynamak istiyorsan ya hamachi bir sunucu kurman gerekir yada bir VDS sunucu alman gerekir veya en basitinden bir başkasının sunucusuna girmen gerekir.

ibrahimgzel00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Hamachi ile kurduysanız hamachi den bir ağ oluşturmanız gerekir daha sonra arkadaşınızın da hamachi indirip sizin ağınıza katılması gerekir ikinizde aynı ağa katıldıktan sonra hamachide yazan ip adresi ile giriş yapabilirsiniz.

SpeddyAredas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hamachi ile kurduysanız hamachi den bir ağ oluşturmanız gerekir daha sonra arkadaşınızın da hamachi indirip sizin ağınıza katılması gerekir ikinizde aynı ağa katıldıktan sonra hamachide yazan ip adresi ile giriş yapabilirsiniz.
benim de aklıma dün bu gelmişti ve bugün deneyecektim ztn

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Minecraft sunucuna arkadaşların giremiyorsa arkadaşlarının sorunu.

ibrahimgzel00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Minecraft sunucuna arkadaşların giremiyorsa arkadaşlarının sorunu.
Ne dediğinizi anlayamadım bu sorun arkadaşından kaynaklanan bir sorun değil. Eğer serveri kendi bilgisayarına kurduysa sadece kendisinin bağlı olduğu internete bağlı olan kişiler sunucuyu görebilir ve bağlanabilir.Eğer başka ağdaki kişilerin bağlanmasını istiyorsa ya modem arayüzünde port yönlendirmesi yapacak yada hamachi programı ile arkadaşıyla beraber aynı ağa bağlanacaklar.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Tekrar merhaba @SpeddyAredas,
Hamachi ile bir sunucu kurduysan ilk hamachiye kaydol ve bir ağ olur seçeneği ile ağ oluştur ve arkadaşlarında o hamachi ağına katılsın. Sonra kendi yanlış hatırlamıtor isem kendi üstüne tıkla ve ipv6 adresini kopyala ipv4 de olabilir ip adresin sayılı ve . olan olucak birisinde : noktalı çıkıyor. Sonra ip adresini kopyalıdıkta sonra sunucunun server.propertias kısmına gir ve server-ip: kısmına yapıştır ve online-mode: true ise false yapıp sunucuyu başlat.

SpeddyAredas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hamachi ile bir sunucu kurduysan ilk hamachiye kaydol ve bir ağ olur seçeneği ile ağ oluştur ve arkadaşlarında o hamachi ağına katılsın. Sonra kendi yanlış hatırlamıtor isem kendi üstüne tıkla ve ipv6 adresini kopyala ipv4 de olabilir ip adresin sayılı ve . olan olucak birisinde : noktalı çıkıyor. Sonra ip adresini kopyalıdıkta sonra sunucunun server.propertias kısmına gir ve server-ip: kısmına yapıştır ve online-mode: true ise false yapıp sunucuyu başlat.
benim oluşturduğum ağ var deniyorum arkadaşlarıma söyledim ztn

ibrahimgzel00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
ipv6 ipsini değil ipv4 ipsini kopyalaması gerekiyor zaten direk yazar orada

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4