NoPermission
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
...
Merhaba arkadaşlar. Bu tür konulardan elbette ki daha önceden fazlasıyla açılmıştır. Fakat benim sorum şu.
Tam olarak şu an da ne tarz bir sunucu istenmektedir. Sürekli Faction/Survival vb. olacak değil.
Daha önceden tavsiye ettiğiniz fikirleride artık sevmiyor olabilirsiniz. Bu yüzden şu an da sizler ile açık oturum yapma
kararı aldım. Yeni sunucu açacaklar için ve sunucu açacakların fikir edinebilmesi için tüm Minecraft Türkiye
oyuncularını bu konuya davet ediyorum ve oturumu başlatıyorum..
...
- TARZ OYLAMASI -
...
Gelecek zaman da eğer bir sunucu açılacak ise, açılacak sunucunun şu tarz olmasını istiyorum;
* Faction/Krallık
* Survival/Hayatta Kalma
* SkyBlock/GökAda
* Creative/Yaratıcı
* GTA/Modern Hayat
* PvP/Savaş
* RPG/Rol Yapma
* Minigame/Minioyun
* Hardcore/Zorlayıcı
Eğer hiçbir seçenekte istediğiniz bulunmuyor ise konuda ayrı bir şekilde tarz oluşturabilirsiniz.
...
- SUNUCU FORMU -
...
Açılacak olan sunucunun (kalite, performans ve süreklilik açısından) ne gibi özellikleri olmalı?
* Hosting (Ping);
* RAM (Performans);
* Kapasite (Oyuncu);
* Vaatleri (Event/Bağlılık);
* Konumu (Lokasyon);
* Eklenti/Skript (Kalite);
Eğer seçeneklerde istediğiniz ama göremediğiniz bir şey varsa konuda belirtebilirsiniz.
...
Konuda belirttiğim nitelikleri gözden geçirip uygun cevapları vermenizi ve bir nevi anket sonucu olarak değerlendirmenizi
umut ediyorum. Bu sayede sunucu açacaklar veya herhangi bir sunucuda oynayacaklar için ön fikir oluşur.
Oyuncularımız ise kendi hayallerini, sunucu açacaklar tarafından hoş karşılanır ise gerçekleştirebilirler.
İyi günler ve iyi forumlar dilerim!
...
[NOT: Bu konu benim veya bizim üzerimize ithafen açılmamıştır. Güncel bir şekilde yeni sunucu
açmak veya yeni sunucu hayalini oluşturmak isteyen arkadaşlara ithafen açılmıştır.]
Son düzenleme: