#Minecraft Sunucusu - Türkiye'ye artık yeni bir sunucu gerekiyor! //Tavsiyeleriniz

Yararlı bir konu mu?

• Evet.

Kullanılan: 3 25.0%
  • İlgilendirmez.

Kullanılan: 9 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

...
M
erhaba arkadaşlar. Bu tür konulardan elbette ki daha önceden fazlasıyla açılmıştır. Fakat benim sorum şu.
Tam olarak şu an da ne tarz bir sunucu istenmektedir. Sürekli Faction/Survival vb. olacak değil.
Daha önceden tavsiye ettiğiniz fikirleride artık sevmiyor olabilirsiniz. Bu yüzden şu an da sizler ile açık oturum yapma
kararı aldım. Yeni sunucu açacaklar için ve sunucu açacakların fikir edinebilmesi için tüm Minecraft Türkiye
oyuncularını bu konuya davet ediyorum ve oturumu başlatıyorum..
...

- TARZ OYLAMASI -
...
Gelecek zaman da eğer bir sunucu açılacak ise, açılacak sunucunun şu tarz olmasını istiyorum;

* Faction/Krallık
* Survival/Hayatta Kalma
* SkyBlock/GökAda
* Creative/Yaratıcı
* GTA/Modern Hayat
* PvP/Savaş
* RPG/Rol Yapma
* Minigame/Minioyun
* Hardcore/Zorlayıcı

Eğer hiçbir seçenekte istediğiniz bulunmuyor ise konuda ayrı bir şekilde tarz oluşturabilirsiniz.
...

- SUNUCU FORMU -
...
A
çılacak olan sunucunun (kalite, performans ve süreklilik açısından) ne gibi özellikleri olmalı?

* Hosting (Ping);
* RAM (Performans);
* Kapasite (Oyuncu);
* Vaatleri (Event/Bağlılık);
* Konumu (Lokasyon);
* Eklenti/Skript (Kalite);

Eğer seçeneklerde istediğiniz ama göremediğiniz bir şey varsa konuda belirtebilirsiniz.
...

Konuda belirttiğim nitelikleri gözden geçirip uygun cevapları vermenizi ve bir nevi anket sonucu olarak değerlendirmenizi
umut ediyorum. Bu sayede sunucu açacaklar veya herhangi bir sunucuda oynayacaklar için ön fikir oluşur.
Oyuncularımız ise kendi hayallerini, sunucu açacaklar tarafından hoş karşılanır ise gerçekleştirebilirler.
İyi günler ve iyi forumlar dilerim!
...
[NOT: Bu konu benim veya bizim üzerimize ithafen açılmamıştır.
Güncel bir şekilde yeni sunucu
açmak veya yeni sunucu hayalini oluşturmak isteyen arkadaşlara ithafen açılmıştır.
]

Son düzenleme:

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
* Faction/Krallık
* Survival/Hayatta Kalma
* SkyBlock/GökAda
* Creative/Yaratıcı
* GTA/Modern Hayat
* PvP/Savaş
* RPG/Rol Yapma
* Minigame/Minioyun
* Hardcore/Zorlayıcı
bu türlerden hiç biri yenilikçi değil,yenilikçi açacağım diyipte karşımıza aynı yemeği sunanlardan olmazsın umarım.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction Sunucuları kısmına açsaydın belki cevap gelebilirdi, gerçi başlığa lapis %100 emek kafa düşürme yazman lazım xd
Konumuz ciddi.
* Faction/Krallık
* Survival/Hayatta Kalma
* SkyBlock/GökAda
* Creative/Yaratıcı
* GTA/Modern Hayat
* PvP/Savaş
* RPG/Rol Yapma
* Minigame/Minioyun
* Hardcore/Zorlayıcı
bu türlerden hiç biri yenilikçi değil,yenilikçi açacağım diyipte karşımıza aynı yemeği sunanlardan olmazsın umarım.
"E
ğer hiçbir seçenekte istediğiniz bulunmuyor ise konuda ayrı bir şekilde tarz oluşturabilirsiniz." Konuyu okumalıydınız.
Kendi fikirlerin pek güzel değil anlaşılan sunucu ismimi çaldığın yetmiyor bir de şimdi milletten güzel tavsiye bekliyorsun gerçi sen onuda bi yerden bulur çalarsın ya :p
B
en bu zamana kadar fikir çalmadım. Fikir çaldığımı söylüyorsunuzdur elbet, çünkü +40'tan fazla sunucu açtım. Forumun en kaliteli sunucularıydı onlar. Bu konuyu kendim için açmadım. Benim fikre ihtiyacım yok :şapka:

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiyede pvp serveri açmak pek mantıklı değil, factionda ise lapis saçmalığı vs...
Eğer lapissiz, arsasız, hammaddesiz, tnt nin açık olduğu, raid (yağmalama) nın yapılabildiği 1.9 veya üstü bir sürümde faction açarsanız kaliteli ve çakma faction (lapisli arsalı vs.)'lardan farklı olarak yenilikçi, emek gerektiren, lapis gibi asosyal bir ortamda mavi bloklardan 5 saat kasılıp set dizme amacıyla oynayan oyunculardın olmadığı kaliteli bir server yapabilirsiniz. Fakat türkiyedeki faction oynayanların kitlesi belli olduğu için fazla söze gerek yok. Pek tutmayabilir. :)
Skyblock'ta ise milletin 1 milyarlarla gezmediği, spawneri olanın server kralı olmadığı, adaletli bir server açarsanız güzel olabilir.
Survival için ise 1.9 sürümü veya üstü yapıp (1.12 gibi güncel sürümler tercihimdir) , spawner ve hammadde satışı yapmayıp, viplere fazla özellik vermezseniz adaletli zorlayıcı bir sunucu olabilir.

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede pvp serveri açmak pek mantıklı değil, factionda ise lapis saçmalığı vs...
Eğer lapissiz, arsasız, hammaddesiz, tnt nin açık olduğu, raid (yağmalama) nın yapılabildiği 1.9 veya üstü bir sürümde faction açarsanız kaliteli ve çakma faction (lapisli arsalı vs.)'lardan farklı olarak yenilikçi, emek gerektiren, lapis gibi asosyal bir ortamda mavi bloklardan 5 saat kasılıp set dizme amacıyla oynayan oyunculardın olmadığı kaliteli bir server yapabilirsiniz. Fakat türkiyedeki faction oynayanların kitlesi belli olduğu için fazla söze gerek yok. Pek tutmayabilir. :)
Skyblock'ta ise milletin 1 milyarlarla gezmediği, spawneri olanın server kralı olmadığı, adaletli bir server açarsanız güzel olabilir.
Survival için ise 1.9 sürümü veya üstü yapıp (1.12 gibi güncel sürümler tercihimdir) , spawner ve hammadde satışı yapmayıp, viplere fazla özellik vermezseniz adaletli zorlayıcı bir sunucu olabilir.
Çok haklı ve bir o kadar da klasik bir yorum olmuş. Genellikle forumun yüksek kitlesi bu tür şeyler söylüyor. Fakat sizin anlattığınız sunuculara oyuncu olarak girenler için pek geçerli değil sanırım. Oyuncular genellikle çocuk kitlesi oluyor. Bu anlattıklarınızı düşüneceklerini pek sanmıyorum :) O yüzden daha basit ve daha güzel bir şey olabilir aslında.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Siz hardcore severlerin anlamadığı kısım şu; insanlar artık Minecraft'ta kolay ve vakit geçirebileceği bir sunucu arıyor. Bugünlerde kimse "haydi bugün hardcore faction başlayıp klan güçlendireyim" derdine düşmüyor. Hardcore severlerin istediği tarzda bir sunucu yapılırsa sadece 4-5 kişi gelir o da kemik kitle olur. Ama bu işte biraz daha ego tatmin etmek isteyenler kolay yollara kaçacaktır.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konumuz ciddi.

"E
ğer hiçbir seçenekte istediğiniz bulunmuyor ise konuda ayrı bir şekilde tarz oluşturabilirsiniz." Konuyu okumalıydınız.

B
en bu zamana kadar fikir çalmadım. Fikir çaldığımı söylüyorsunuzdur elbet, çünkü +40'tan fazla sunucu açtım. Forumun en kaliteli sunucularıydı onlar. Bu konuyu kendim için açmadım. Benim fikre ihtiyacım yok :şapka:
Hl gülüm, düşün bakalım açılan sunucuların ne kadarı faction-survival-skyblock, bunların kaçı bu konuyu okuyor?

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Siz hardcore severlerin anlamadığı kısım şu; insanlar artık Minecraft'ta kolay ve vakit geçirebileceği bir sunucu arıyor. Bugünlerde kimse "haydi bugün hardcore faction başlayıp klan güçlendireyim" derdine düşmüyor. Hardcore severlerin istediği tarzda bir sunucu yapılırsa sadece 4-5 kişi gelir o da kemik kitle olur. Ama bu işte biraz daha ego tatmin etmek isteyenler kolay yollara kaçacaktır.
Fakat şöyle bir durum var. Eğer bunu modern bir şekilde yaparlarsa bence gayet tutar. Düşünsenize silahlar ve arabalar, görevler! Çok çılgınca. İllaha Faction'un veya Survival'ın hardcoresi olacak değil ya :)
Hl gülüm, düşün bakalım açılan sunucuların ne kadarı faction-survival-skyblock, bunların kaçı bu konuyu okuyor?
Siz merak etmeyin efendim. Siz göremiyorsunuz ama gizli ve büyük sunucu kurmak isteyenlerin çoğu bakıyor. Şunu şöyle düşün. Tıpkı bir Hosting firmasının forumda ne işi var denildiğinde, herhangi bir Hosting konusu açıldığında firmaların o konuya yorum yapması gibi
mineplex veya hypixel gibi devasa bir hub
ve evet premium olmalı
Fakat bu çekirdek sunucunun içi nasıl olmalı :) Yoksa çekirdek sunucu diyip geçmekle olunmuyor.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Fakat şöyle bir durum var. Eğer bunu modern bir şekilde yaparlarsa bence gayet tutar. Düşünsenize silahlar ve arabalar, görevler! Çok çılgınca. İllaha Faction'un veya Survival'ın hardcoresi olacak değil ya :)

Siz merak etmeyin efendim. Siz göremiyorsunuz ama gizli ve büyük sunucu kurmak isteyenlerin çoğu bakıyor. Şunu şöyle düşün. Tıpkı bir Hosting firmasının forumda ne işi var denildiğinde, herhangi bir Hosting konusu açıldığında firmaların o konuya yorum yapması gibi

Fakat bu çekirdek sunucunun içi nasıl olmalı :) Yoksa çekirdek sunucu diyip geçmekle olunmuyor.
Hayaller güzel ama yapılmaya çalıştığında lapisli fekşından ileri gidilmiyor. Minecraft'ta böyle eklentilerle oyun oynamak zor.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0

Benim dediğimle dediğinin bir gram alakası yok, hub sunucularda oynayan hiçbir insan oynadığı şeyin dışına çıkmayacak hani gider en fazla 2 minigames oynar sonra ne oynuyorsa devam eder, yeni bir türe girmez ve minecraft kitlesini hublardakiler değil rasgele açılmış faction sunucular oluşturuyor genel olarak :(