Öncelikle merhabalar,
Minecraft mod paketi oluşturmaya çalışırken sanırım oyunu bozdum. Minecraft clientini açmaya çalışırken hata alıyorum, açılmıyor.
Bunun sebebi .minecraft bölümünde config, library gibi dosyaların içine başka dosyalar atarak ayarlarını bozmam.
Minecraftı tamamen kaldırarak bütün dosyaların sıfırdan, otomatik yüklenmesini istiyorum fakat .minecraft klasörünü ve minecraftı silip, minecraftı tekrar indirdiğimde %appdata% bölümünde .minecraft klasörünün içindekiler eksik oluşuyor. Bilgisayara format attığımda minecraftı indirdiğimde .minecraft klasörü sorunsuz yükleniyordu. Demekki .minecraft klasörünü sildiğimizde hâlâ bir yerlerde minecraft dosyalarının kalıntıları kalıyor.
Peki nasıl tamamen sileceğim? Bilgisayarın temp bölümünde veya program dosyaları gibi yerlerde minecraft dosyaları olabilir mi? Minecraftın bilgisayardaki konumlarını bilen biri var mı? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
Şimdiden teşekkürler..
NOT: %appdata% bölümünden .minecraft klasörünü sil gibi önerilerde bulunmayınız. Çünkü zaten bunlar bildiğim ve denediğim yollar. Minecraftı sanki bilgisayara ilk defa kuruyormuşum gibi yüklemek istiyorum. Bu yüzden arta kalan bütün dosyalarını silmeliyim.