Minecraft Türkçe Skript: Ders #1 (Videolu)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sen çok yanlış gelmişsin konuya; ben öğrenemez dedim mi? Bazı kişiler video ile daha iyi kavrar dedim sen gittin dökümanları tercih edenleri listeledin. Şimdi de gelip bize üşengeç diyorsun; video ile öğrenmenin nesi üşengeçlik oluyormuş acaba?
Ben video izlediğin için üşengeç demedim sana, araştırmayıp böyle milletten bilgi dilendiğin için üşengeçsin dedim.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben bu videonun gelmesini kendi adıma "bilgi dilenmek" için değil video isteyen arkadaşlar için dedim. Eğer sen video istemezsen istemiyorum dersin ama başkaların üşengeç, dilenci demek ..?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben bu videonun gelmesini kendi adıma "bilgi dilenmek" için değil video isteyen arkadaşlar için dedim. Eğer sen video istemezsen istemiyorum dersin ama başkaların üşengeç, dilenci demek ..?
Video isteyen arkadaşlar istesin, sen niye istiyorsun. Başkasının derdi sana mı kaldı?

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript gibi basit bir şeyin videolu anlatımını çekmekte izlemekte vakit kaybıdır. 10 yaşındaki çocuklar yazıyor artık azcık döküman incelenince öğrenilen bir şey ne gerek var videoya.
varsa elinde bana dökümanları verebilirmisin

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript gibi basit bir şeyin videolu anlatımını çekmekte izlemekte vakit kaybıdır. 10 yaşındaki çocuklar yazıyor artık azcık döküman incelenince öğrenilen bir şey ne gerek var videoya.
Hııı Bikere Skript Geniş Bi Konsept Tmmııı
Ayrıca @Republican Sensei 'nin Bir Skriptini İncelesen Hayranlıkla Bakarsın .. (Gerçekten :D)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hııı Bikere Skript Geniş Bi Konsept Tmmııı
Ayrıca @Republican Sensei 'nin Bir Skriptini İncelesen Hayranlıkla Bakarsın .. (Gerçekten :D)
Herkes kendi yaptığına göre kıyaslayınca acemiler profesyonellere hayranlıkla bakıyor, Skript gibi basit bir şeyde Doğukan'ın yapmış olduğu şeyler Java'da mantıken yapılması daha çok zor şeyler. Fakat ben Java ile onları hatta daha iyisini yapabilecek seviyede olduğum için öyle bir görüşüm yok, @RepublicanSensei'nin kendisi de bilir bunu :D

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes kendi yaptığına göre kıyaslayınca acemiler profesyonellere hayranlıkla bakıyor, Skript gibi basit bir şeyde Doğukan'ın yapmış olduğu şeyler Java'da mantıken yapılması daha çok zor şeyler. Fakat ben Java ile onları hatta daha iyisini yapabilecek seviyede olduğum için öyle bir görüşüm yok, @RepublicanSensei'nin kendisi de bilir bunu :D
Doğal Olarak Evet .. , Ben Burada Skripti Savunuyorum Ve Videosunun Gelmesini ..