- En iyi cevaplar
- 7
Arkadaşlar şu +18 olayını uzatmayın bence. Her -18 olan kötü sw açmıyor. Çok iyi, müthiş(!) sw açanlarda var ama çok az oluyor. Sunucuda 10-20 dakika durduktan sonra o sunucunun nasıl bir şey olduğu belli oluyor zaten.
Server aç girecem bende.Lapis oyundan silinsin!![DOUBLEPOST=1399918412,1399918268][/DOUBLEPOST]İlk olarak benimde serverım var ve 15 yaşındayım.şu an düşüneceksiniz ki la bu 15 yaşında hala konuya cevap veriyor, aslında ben lapis koymadan hammadde olamadan server açmayı denedim ancak çoğunluk benim yaşlarım ve daha küçük yaşalr oldugu için server gelenler " abi lapis var mi ? abi hamadde nerde ? " sorusunu sorduklarında cevabımız " serverımızda lapis ve hamadde vb. şeyler yok" dediğimizde genellikle ya küfür edip yada hiçbirşey demeden çıkıyorlar.
Eger konu lapis, hammadde gibi saçmalıklarsa onları koymadğımızda serverımıza destek çıkan niye olmadı ?
Şimdi diyeceksiniz ki gelmiş buraya yaşı küçük bize laf atmaya çalışıyor, aslında öyle degil bizde iyi server kuran ancak karşılıgını bulamayınca def edilen kişileriz bunuda bilmeniz yararlı olucaktır diye düşünüyorum.
Scheamtic veya diger alıntı maplar her builderi olmayan serverda var.Neden var diye sordunuz mu hiç kendinize acaba ? Builder alsan iyi build yapan çıkmıyor ve güvenemiyorsun.İyi builder bulsan karşılıgında illa bir şey istiyor ( para vs. ) buda genellikle bize kötü durumlara sebeb oluyor ve schematic veya schematic dosyaya birkaç ekleme yapmak zorunda kalıyoruz.
VIP Konusuna gelirsek, yine aynı şeyler çünkü Türk toplumu aza kanaat getirmiyor.Bunun içinde server yöneticileri pek abartı olmasada dediginiz şeyleri mecbur koyuyor ( bende dahil ).Bunun önüne geçmek için sizin bizlere destek çıkmanız gerekli.
Seninkine de girerim.Ya da sen Amerikan server'ı olarak kur server'ını.Amerikan'lar bi kere bile ''Lapis yok mu haci!!'' ''La ****** nerde bu hammadde'' demiyo.Bende sunucu actim roninbt den arkadaslarimla birkac hafta map yaptik ozel plugin paketi hazirladik hostingle anlastik resmi olduk reklam aldik ama lapis yok diye kapandi.lapisli acmayada niyetim yok.
i like trains and i dislike lapis ._.
Başlangiç Kiti Aslinda Yabanci Serverlerde veriyolarbaşlangıç kiti ver,Eskiden hiçbir server'da başlangıç kiti olmazdı.Yeni adet oldu.
Kapandı hacı.Çok oldu.Gitti emekler.Ah ingilizcem olsa durumuyum babamı bile tanımam B)Server aç girecem bende.Lapis oyundan silinsin!![DOUBLEPOST=1399918412,1399918268][/DOUBLEPOST]
Seninkine de girerim.Ya da sen Amerikan server'ı olarak kur server'ını.Amerikan'lar bi kere bile ''Lapis yok mu haci!!'' ''La ****** nerde bu hammadde'' demiyo.
Yani.Birde Türkiye'de çok Faction olması artık çok sıkıcı.Minigames ve lapissiz server'lara tam destekArkadaşlar şu +18 olayını uzatmayın bence. Her -18 olan kötü sw açmıyor. Çok iyi, müthiş(!) sw açanlarda var ama çok az oluyor. Sunucuda 10-20 dakika durduktan sonra o sunucunun nasıl bir şey olduğu belli oluyor zaten.
Bi ekleti yaziyim Anti Lapis Lapisi Eline Aldiğin An siliyo Yada Yerd Kırdiğin An Yazsami acabaServer aç girecem bende.Lapis oyundan silinsin!![DOUBLEPOST=1399918412,1399918268][/DOUBLEPOST]
Seninkine de girerim.Ya da sen Amerikan server'ı olarak kur server'ını.Amerikan'lar bi kere bile ''Lapis yok mu haci!!'' ''La ****** nerde bu hammadde'' demiyo.
Öyle bir sistem yapçan ki sadece cracked'lar vıp alabilecek.Premium'lar zatem premium .-.[DOUBLEPOST=1399918630,1399918571][/DOUBLEPOST]Kardeşim VIP Bence Bir Saçmalık Değil.Aslında Saçmalık.Ama Nasıl Diyeyin Serverlarlar Donators veya Sponsorlardan Para Kazanamazlar.Türkiyedeki MC Oynayıcılarının %75'i Cracked Oynuyor.Serveramı Para Verecekler Allasen ?
Birde ; Türkiyedeki MC Oynayıcıların Çoğu -18'dir.Haberiniz Olsun.Ne Yapacaklar Ana Babalarından İzin Alıp Bağışmı Yapacaklar ? (Ki İzin Vereceklerini Zannetmiyorum.Taş Çatlasa Bile Olmaz.)
Anti-Lapis mod paketiBi ekleti yaziyim Anti Lapis Lapisi Eline Aldiğin An siliyo Yada Yerd Kırdiğin An Yazsami acabaPP
Yok Canim Ne gerek Var Yaziyim eklentiyi Tum eklenti paketlerinin içinde gizlice olsun Bak bakayim kurabiliyolarmiÖyle bir sistem yapçan ki sadece cracked'lar vıp alabilecek.Premium'lar zatem premium .-.[DOUBLEPOST=1399918630,1399918571][/DOUBLEPOST]
Anti-Lapis mod paketi![]()
Zaten lapis oyunda ne işe yarıyo.Bi lapis blok yapmaya birde boya yapmayaYok Canim Ne gerek Var Yaziyim eklentiyi Tum eklenti paketlerinin içinde gizlice olsun Bak bakayim kurabiliyolarmi[ şaka yapiyorum alinmayin
]
Yok Canim Ne gerek Var Yaziyim eklentiyi Tum eklenti paketlerinin içinde gizlice olsun Bak bakayim kurabiliyolarmi[ şaka yapiyorum alinmayin
]
lapis serverlerde olmali fakat kullanim amaci saptirilmamaliKardeşim Benim Olduğum Grup Bence Biraz Abartmış.Mesela Ben Normal Dünyada Lapis Bulunca Blogunu Yapip Banyoya Falan Koyuyordum.Güzel Oluyordu.Ama Serverlardaki Lapise Karşıyım.Ve Bence AntiLapisin de Öyle Olması Daha Mantıklı
lapis serverlerde olmali fakat kullanim amaci saptirilmamali![]()
Cumlemi dikkatli okuyunuz. Lapis Serverlerde Olmali Fakat Kullanim amaci Server yöneticileri tarafindan saptirilmamali...NE ?! OLMALI MI ?