Minecraft * WalkAway Parkur Map * Yürü Yürüyebildiğin kadar... | (Yeni) >> Tam Sürüm İndir <<

WalkAway Serisi devam etsinmi?

• Kullanılan toplam oy
    25

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bende size bu maptaki çok acar bulduğum bir şeyi söyliyeceğim:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aslında oyunu hile yapmadan devam ediyodum parkur 8'e geldim ama bir türlü geçemedim ondan sonra ender pearleri alarken levelim bitti bende önce kendime /xp komutu ile xp aldım sonra ender pearleri aldım. 9 Dakika sonra ender pearleri can sıkıntısından cama attım cama ışınlanınca tekrar attım attım attım sonra kendimi çatıda buldum. sonra /give komutu ile su aldım ve aşağıya indim sonra ışıktaşlarından birini kırıp içeriye ender pearl attım ve parkur 8'i geçtim :D
(Anlayana helal olsun :D)

Map güzel olmuş beğendim bide parkur 8 ve 9 olmayaydı :D

the5Kenan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bende size bu maptaki çok acar bulduğum bir şeyi söyliyeceğim:

Aslında oyunu hile yapmadan devam ediyodum parkur 8'e geldim ama bir türlü geçemedim ondan sonra ender pearleri alarken levelim bitti bende önce kendime /xp komutu ile xp aldım sonra ender pearleri aldım. 9 Dakika sonra ender pearleri can sıkıntısından cama attım cama ışınlanınca tekrar attım attım attım sonra kendimi çatıda buldum. sonra /give komutu ile su aldım ve aşağıya indim sonra ışıktaşlarından birini kırıp içeriye ender pearl attım ve parkur 8'i geçtim :sırıtmak:
(Anlayana helal olsun :sırıtmak:)

Map güzel olmuş beğendim bide parkur 8 ve 9 olmayaydı :sırıtmak:

Teşekkür ederim. :)
Her sonrakı parkur öncekinden zor oluyor.
Diğer mapte /give komutu kullanmanıda kapatacam galiba :p