MineCraft Web & Forum Yapabilicek Web Master Ariyorum.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olamazmı Öğrenerek Destek Alarak?
Kendini php biliyormuş gibi kaç kişi atlamış konuya onu belirtiyor arkadaş ben forumda nekadar web ile paylaşım yapmaya çalıssamda php den bir türlü bir şey anlayamadım daha doğrusu videolarına başlamadım nerden başlıcam vs vs. birde uzun zamandır forumda bulunuyorlar bunu belirtmek isterim.

onuraygntrr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendini php biliyormuş gibi kaç kişi atlamış konuya onu belirtiyor arkadaş ben forumda nekadar web ile paylaşım yapmaya çalıssamda php den bir türlü bir şey anlayamadım daha doğrusu videolarına başlamadım nerden başlıcam vs vs. birde uzun zamandır forumda bulunuyorlar bunu belirtmek isterim.
Keşke herkes senin gibi düşünebilse. :şapka:

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Çakma php'cilere(üstüne alınan kendini belli etsin):
https://
www.
youtube
.com
/watch?
v=3
Cx8I8810
ig
Not: Bu bir link değildir, benim gülme stillerimden biridir...
Ha olurda link tutarsa karısmam kjagsdasd diye tuslara bastım.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@omer1233215 70Tlmi Dalgamı Geçiyorsun Forum+Site O Kadar Ucuza Olamaz

@bgencacat a Sormuştum Ben Eskiden 1000Tl Demişti @Berk 500Tl Sadece Foruma Bu Fiyat Biçiliyor Ama Sen Site+Foruma 75TL Diyorsun Çok Garip

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
60 70 tl ucuz ve kolay birşeye verilecek para degil isteyen ban msj atsız 8 tl hostig ve 3 5 tl domain satıyor bir yer xenforo kura bilirim bilginiz üzere mybb yerinde xenforo yazılımları üçretlive kaliteli eklentilerin bazıları üçretli ve üçretsiz temaları var isteyen şu link baksın bu benim sitemin her türlü şeye deger bir 15 tl ssl bile satıyor bu benim sitemin link birazdan xenforo tanıtımı yapacagım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O Orjinal XENFORO Olmuyor Ama Free Oluyor Orjinal XENFORO 140Dolar! Sadece Yıllığı Eğer Tüm Lisansına Kadar Alacaksanız 500Dolar! Çoğu Tasarım Ücretli
15TL Neyin Kafasi Bu @Berk

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orjinal XENFORO 150 Dolar degişmediyse buyur buradan gerekli yardımı ala bilirsiniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burda xenforo genel bir yeri
15TL de ssl satıyorlar benim önerecegim hostig