- En iyi cevaplar
- 1
O mod varKarımız olsada ******![]()
O mod varKarımız olsada ******![]()
dostum sen yanlış anlamışsın eş derken karı diyor anladın mı her yerde ama karı skiniyle gezen vel-etler var birisinin anneside onu görünce şikayet etmiştirYalnız orada eş derken partner,partner derken de ya oyun arkadaşın ya da başka bir oyuncuyu anlatmak istiyorlar ve eşi öldürüp puan kazanmak dersek bakınız : Hunger Games
Oğlu abaza bi vel.etse biz napalımdostum sen yanlış anlamışsın eş derken karı diyor anladın mı her yerde ama karı skiniyle gezen vel-etler var birisinin anneside onu görünce şikayet etmiştir
comes alive yada girl friend mod yüklemişlerdir kesin[DOUBLEPOST=1423317505,1423317452][/DOUBLEPOST]O mod var![]()
benim kardeşim 5 yaşında gelişimine zararı değil faydası oluyor falan hiç creeper gelse bile öldürmez çiftlik falan yaparkişisel gelişimine zarar vermeyen nadir oyunlardan biri olduğu için 7 yaşındaki yeğenime sadece mc oynatıyorum ...diğer bahsi bile geçmeyen oyunları oynayınca biraz tüm gün aynı dayısı gibi sayko oluyor... lafın kısası mc güzeldir...ve içinde saykoluk yoktur sadelik ve özgürlük vardır...bu haber bültenlerinin ne ilk nede son yalan haberi olacaktır... fazla takmayın
not ( yeğenime oynatıyorum derken online serverlerde her türlü küfrü öğrenmemesi için sıngle'da hem ev yapıp hemde hayalgücünün gelişmesi için tek oyuncuda oynatıyorum ) ayrıca hayvanları öldürmüyor toplayıp besliyor hayvan sevgisi gelişti çocuğun
Afedersin ama öyle daha o yaşlarda kız arkadaş modu yükleyen sonra s.x modu bile yüklercomes alive yada girl friend mod yüklemişlerdir kesin[DOUBLEPOST=1423317505,1423317452][/DOUBLEPOST]
benim kardeşim 5 yaşında gelişimine zararı değil faydası oluyor
aynen benim kardeşim sadece araba modu silah modu uçak modu (flans mod) falan ister redstone sistemleri yaparAfedersin ama öyle daha o yaşlarda kız arkadaş modu yükleyen sonra s.x modu bile yükler
çocuğun zihnine ailesinden arkadaşlarından yerleşmiş
Annelerin de suçu var biraz araştırsa ama hemen çocuk psiko=Hep oyunAbi oyun İsveç'de okul dersi, bizde kanlı karı öldürmeli araba çalmalı oyunBiz boşuna bunlara ve.let diyip dışlamıyoruz değil mi ?
![]()
türkiye işte her gün gelişiyor derken farketmiyorlar ki geriye gittikleriniAynen öyle okulda zekaları gelişsin diye oynatıyor işveçliler. Bizde Şiddet olarak görülsün![]()