Minecraft Yardım istediğiniz konular

SıR@daNß1Ri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm Ve söze başlayayım ben kaç kere denedim ama olmadı şu username yi bir tüelü bulamıyorum üye olurken klasik şeyler sordu bana şifre hotmail adresi fln ama username felan sormadı nasıl yapar veya bulabilirim. Birde Ben araştırdım sitelerde premium oyuncular var onların isimleriyle giriyorum ancak yinede hesap premium değil yazıyor. Bunlara bir cevap bulabilirsek çok sevinirim Gerçekden .

Yani Kısaca Online oynamak istiyorum ancak bir türlü olmuyor :(

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu servere girmek için Hamachi adlı bir program gerekir.Serverin bağlı olduğu Ağa katılırsan böylece o ağın serverini öğrenebilirsiniz.Hamachi'yi buradan indirin isterseniz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve premium olmak içinde ya para ödeyiniz yada Korsan olarak Mineshafter sitesine üye olup oynayabilirsiniz.

SıR@daNß1Ri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
peki kurdum server fln yazdım diyelim nasıl gircem servere ?
kendisi direkt koyucakmı beni servere

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı ağlara girmek için oylama gerekiyor yada şifre.Ağların şifreleri genellikle 123 olur.Fakat ip'den bahsediyorsan evet direktman alır admin açıksa.

SıR@daNß1Ri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok o anlamda degil.
demek istediğim ben hamachi yi açdım servere bağlan fln dedim yapdım ya hani. işde minecraft o sırada ana menüde mi durcak .yoksa başka bi şekildemi. veya sen bana bi ip adresi felan verebilirmisin.

Böyle ya ben bu servere oyundan nasıl giricem multiplayerden fln mı ?