Level kasiyorum"Minecraft mı Hytale mi?" Diye konu açtın sanmıştım girerken.
Hesabını AFK bırakmak istemenin sebebi nedir acaba?
İstersen sen afk kal 20 saat fln afk kalicaksan fln"Minecraft mı Hytale mi?" Diye konu açtın sanmıştım girerken.
Hesabını AFK bırakmak istemenin sebebi nedir acaba?
Maalesef. Çok önemliyse makine kirala orada açık bırak.İstersen sen afk kal 20 saat fln afk kalicaksan fln
Onu bende kullaniyorum ama buğday kirip level atlaniyor bana acilen birisi lazim yaMinecraft chat eklentileri görmüştüm. CMD ile açıyorsun ve oyunun sadece chatine bağlanıyor. Premium hesap desteği de vardı. Onu kullanıp deneme yapabilirsin. Eğer çevrimiçi olarak sayıyorsa levelin artar. Hemde arkaplanda çok az kaynak harcar.
Sen yapar mısın ?Minecraft chat eklentileri görmüştüm. CMD ile açıyorsun ve oyunun sadece chatine bağlanıyor. Premium hesap desteği de vardı. Onu kullanıp deneme yapabilirsin. Eğer çevrimiçi olarak sayıyorsa levelin artar. Hemde arkaplanda çok az kaynak harcar.
Onu bende kullaniyorum ama buğday kirip level atlaniyor bana acilen birisi lazim ya
kullanıyorum ama bilgisiyardan fazla giremiyorum bu işi yapacak birisi lazımBazı Hileler Var İçinde "FarmKingBot" Yada "FarmBot" Var (Hile Ismi Vermicem) . Bunlar Senin Etrafındakı Farmları Yani "Buğdayları" "Havuçları" "Patatesleri" Filan Kırıyor Istersen Kullana Bilirsin. (Kullanman halinde hiçbir sorumluluğu kabul etmem.)
kullanıyorum ama bilgisiyardan fazla giremiyorum bu işi yapacak birisi lazım
Bir arkadaşım yapti 10-24 saat arasi afk birakiyor .dBence kimse bunu senin için yapmaz. Çünki hiç kimse kendi bilgisayarının ömrünü senin çıkarın için tüketmez. Ama karşılığında bir şey teklif edersen belki ola bilir.
Olabilir. Çünki o senin arkadaşın ve ne teklif etdiğini bilmiyoruz. Anlayan anladıBir arkadaşım yapti 10-24 saat arasi afk birakiyor .d
Ark dediğim sunucudan ve bişi teklif etmedim hayrina yapiyorOlabilir. Çünki o senin arkadaşın ve ne teklif etdiğini bilmiyoruz. Anlayan anladı![]()
karşılığında ne alıyoruz ?Ark dediğim sunucudan ve bişi teklif etmedim hayrina yapiyor