sana dememiştim lone ye demiştim hani smiley koymuş ya smiley dediğim bu burnunun ucunda!1.si saol seninde hayırlı olsun.
2.si smiley derken profil fotoyu kastediyorsun sanırım hayır o forumdan almadım. Leatherface Teksas Katliamı filminin karakteri.
oksana dememiştim lone ye demiştim hani smiley koymuş ya smiley dediğim bu burnunun ucunda!smiley dediğim bu
![]()
gübre var zaten kemik tozu gübre görevini görüyoBen Minecraftı Bu Haliylede Seviyordum Amaa...
Yinede Gübre Eklense Güzel Olabilir![]()
Hay ağzına sağlık aklımdaydı ama unutmuşum.minecrafta yerçekim mekanizması eklensin.
fizik kurallarına aykırı şeyler düzeltilsin
galacticraft indir aya git al sana yerçekimsiz alanminecrafta yerçekim mekanizması eklensin.
fizik kurallarına aykırı şeyler düzeltilsin
hay hatırlattın lav dağları sölicektim unuttumYeni bir boss ve boyut eklenmeli.
Bakır,yakut,titanyum gibi madenler eklenmeli.
1-2 yeni canavar eklenmeli.
Yeni bloklar eklenmeli.
Buglar giderilmeli.
Lava dağları eklenmeli.
Yeni bir boss ve boyut eklenmeli.
Bakır,yakut,titanyum gibi madenler eklenmeli.
1-2 yeni canavar eklenmeli.
Yeni bloklar eklenmeli.
Buglar giderilmeli.
Lava dağları eklenmeli.
hay hatırlattın lav dağları sölicektim unuttumellerine sağlk
![]()
Şehirler eklenmeli fabrikalar kurulmalı sanayi geliştirilmeli Havaalanları açılmalı askeri üsler kurulmalı uzay araştırma binaları gelmeli uzaya gidilmeli her biyomda 4 mevsim yaşanmalı.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne farkederO LAVA DAĞLARINA VOLKAN DENİR !
E OHA YANİ O KADAR DA DEĞİLŞehirler eklenmeli fabrikalar kurulmalı sanayi geliştirilmeli Havaalanları açılmalı askeri üsler kurulmalı uzay araştırma binaları gelmeli uzaya gidilmeli her biyomda 4 mevsim yaşanmalı.
Başka isteğiniz SAŞehirler eklenmeli fabrikalar kurulmalı sanayi geliştirilmeli Havaalanları açılmalı askeri üsler kurulmalı uzay araştırma binaları gelmeli uzaya gidilmeli her biyomda 4 mevsim yaşanmalı.