Minecraft'a ilk Başladığınızda...Neler Yaptınız

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
O zaman yaratıcı mod, hayatta kalma modu bilmiyordum. Yaratıcı mod ile hayatta kalma oynamaya çalışıyordum. Yaratıklar vurunca ölmeyince çok iyi oynuyorum zannemiştim. Ah eski günler... :(

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
İDev mi ne varmış genelde en eski konularda
araştırdım cidden eskiden minecraftın çok geliştirilmesi düşünülnüş
Black Steve
Steve eskiden düşman mob die planlanmış ve pixel Pixel değilmişiz Soft bi doku tarzında planlanmış karakterler
Bknz:Ender Colossus

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İDev mi ne varmış genelde en eski konularda
araştırdım cidden eskiden minecraftın çok geliştirilmesi düşünülnüş
Black Steve
Steve eskiden düşman mob die planlanmış ve pixel Pixel değilmişiz Soft bi doku tarzında planlanmış karakterler
Bknz:Ender Colossus
Hareket animasyonu olmayan ama mal mal etrafta gezinen özürlü soft köylüler vardı.

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben ilk girdiğimde blok koymayı bilmiyodum mouse sag click haric klavyedeki bütün tuşlara bastıgım halde blok koymuyodu :D 1 2 günde ögrendim blok koymayı meğersem elimize alip sag tiklicakmişiz :D işte kazma kürek filan dinlemeden zaten crack nedir bilmediğim için demosunu bulmuştum biyerden orda başlıyosun sana 100 dk veriyo 100 dk dolunda mapın gidiyor :/ öyle bişiydi işte bende sürekli gidip deniz kenarından blok kırıp kırıp içerlere doğru su cekiyodum yüzüyodum filan malca şeyler yapiyodum işte ama minecraftı oynamayı ilk gördüğüm andan itibaren okadar merak salmıştımki hep öyle özgür olabildiğimiz oyunlar arıyordum
bu dediğim olaylar 1.2.5 zamanında gercekleşti eskilerdenim yani :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bir Alman sunucusuna girip yetki istemiştim. (Çalışma masasını bile yapamayan adam yetki istiyor.) Hayır daha singleplayer bile oynamadan bir Alman sunucusuna girmem de enteresan tabi. Türk sunucusu olsa az çok anlarım da nasıl bir heyecan yaptıysam artık. Adam çok nazik biriydi ama hakkını vereyim şimdi. Bana ev yapmıştı.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
O değil de minecraft'ın oyuncu kitlesinin bozulması beni üzüyor
Şimdi S.o ya giriom rush'da 9+sağ tık diyenlerden
Yeni açılan server ben pro builderim deyip wg atmayı w.e bilmeyip 2 toprakla yetki isteyenler,
Sebepsizce küfür edenlere,yetki vermeyince hack açan mı desem sw çökerten mi söven mi desem
Cabası +5 yaşa inmesi ve youtube de pre vercm deyip abone isteyenlere ne diyem şimdi...

HoldyStarz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben öle etrafa koşup eşya kırıyodum inek tavuk kesiyodum ilk karşılaştığım mob enderman dı one la diyip yanına yaklaşıyodum ve ölüyorum :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kapı, çit sesleri "çlıngtak" değil de "çıtok" gibisinden bir şeydi. Pek tatlı bir sesti. Şimdiki sarmıyor ona göre.

Ayrıca bkz:
-AAAA YERİN ÜSTÜNE TAHTA KOYABİLİYORUM?!11BİR1 NE DE GÜZEL PARKE DÖŞER GİBİ EHEHEHEH!
(Pressure plate.)
-AAAA YERİN ALTINA KAZIP TORCH KOYUNCAĞ ÇOK GÜZEL SİNERJİK BİŞEY OLUYO TÜNELİN ÜSTÜNE DE ÇIKABİLİYOYUM!
(İlk tünelimin çıkışını kazınca ilk zombimi görüp kısa süreli kalp krizi yaşamıştım.)
-AAAA KURTLARA VURUNCAĞ BANA SALDIRMAK İSTİYOLAAAR1? AMAAN NEİSE BENİM KARE ŞEKİLLİ ÇEVİRDİĞİM TUĞLA DUVARIM VAR HİHİHİH
(Brick o zaman görebildiğim en görkemli ve havalı blok.)
-AAAA TUĞLAYLAA YAPTIĞIM KULE ÇOK TAATLI OLMUŞ AYNI SARUMAANIN KULESİ GİBİEEEĞ.
(O kuleyi de arkadaşım mı ne yapmıştı. Alt katında resim, ray filan vardı. Dışarıdaysa "Özel Mülktür" tabelası. Good ol' memories...)

:sgül: