Minecraft'a YASAKLAMA KARARI

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bknz. Twitter yasağı
bknz. YouTube yasağı
ha birde bknz. Pastebin yasağı (ki bunu açmak istemiyorlar galiba)

Bunları hesaba katarsak... Sanırım yasağın hiçbir etkisi olmayacak

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
o zaman bu yasaklayanlarıda yasaklasınlar çünkü oynadığımız tek oyunu yasaklayıp bizi üzüyorlar yani ruhsal şiddete girer bu yasaklansın o zaman yasaklayanın yasaklayan yasaklayanı 404 Not Enought eror felan filan çöltüm ben kısacası
EKRAN
Eğer yasağı yasaklarlarsa 12 yaşındaki kekoların bizi sinirlendirmesine izin vermiş olurlar bu yüzden yasağı yasaklayanı yasaklamaları lazım ki yasaklayanı yasaklamadan önce yasaklayıp sinirlenmemizi engellesinler.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer yasağı yasaklarlarsa 12 yaşındaki kekoların bizi sinirlendirmesine izin vermiş olurlar bu yüzden yasağı yasaklayanı yasaklamaları lazım ki yasaklayanı yasaklamadan önce yasaklayıp sinirlenmemizi engellesinler.
yasağı yasaklayanları yasakladıktan saonraki yasakları yasakladıktan sonra yasakları yasaklayıp yasaklamayacağını yasaklayan kişiler yasaklanırsa ne olacak.
(beyin wefad :()

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yasaklayani yasakladiktan sonra yasaklayan kisiyi bir baskasi yasaklarsa onuda baska biri yasaklayip yasaklama zinciri kurarlarsa herkes yasaklanmis bir bicimdemi gezicek. Yasaklanma durumlari cidden cok kotu
Ama yasaklanma zinciririni yasaklamayı yasaklarsa yasaklanma yasaklanmış olmaz mı ? Ama bunu yaparken yasaklayanın koyduğu yasakları yasak koymak için çiğnemiş olurlar :/ bu durumdada yasaklanma zinciri tekrar ortaya çıkar.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yasaklayıp yasakladığımız için yasaklarsak yasakladıktan sonra üzülüp yasaklamayı kaldırıp sonra sinirlenip yasağı tekrar koyarsak yasağı yasaklarmıyız ?

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Hükümetin kafasını yaşamak istiyorum. Her özgürlüğümüzü alıp ülkenin anasını *bip*diler daha ne istiyorlar?

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ya sanki yasaklanan hiçbir siteye girmiyorsunuz. konuşturmayın şimdi beni :D

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş kime suç atayım bilmiyorum ki.9-12 yaşındaki küçük BEBELEREMİ suç atayim yoksa CAMI KIRIK GÖZLÜK TAKMIŞ aile bakanlığınamı suç atayim...
Ulan sizene minecraft tan.Sokaklarda gençlerimiz sigara,içki,rakı her pisliği içerken gidip bu oyunu mu sorumlu tutuyorsunuz he?
Helal olsun size HELAL!