Adam dalga geçiyor İroniyi anlamadınmı.bu wolftaymcı daktırı asacan , imam da beddua edecek , bir de demeye dilim varmayan cümleler
Adam dalga geçiyor İroniyi anlamadınmı.bu wolftaymcı daktırı asacan , imam da beddua edecek , bir de demeye dilim varmayan cümleler
eğleniyoruzAdam dalga geçiyor İroniyi anlamadınmı.
DNS Kullanınca Sorun Yok Olcak.Tıpkı Youtube Gibi .__.Mahkeme kabul ederse kararı tek yapabilecekleri şey minecraft.net'i yasaklamak olacak emin olun.
minecraftturk.com un minecraft ile(oyun olarak,resmi olarak) alakası olmadığı için kapanmayacaktır.DNS/VPN
Sadece siteleri yasaklamaları demek MİNECRAFTTURK.COM KAPANACAK DEMEK!!!!!!11!!1!!!
*Esprinin tadı kaçtı* Biliyorum, orada 3 tane 1 var yani şakaydı... *sigh*minecraftturk.com un minecraft ile(oyun olarak,resmi olarak) alakası olmadığı için kapanmayacaktır.
ENOUGHo zaman bu yasaklayanlarıda yasaklasınlar çünkü oynadığımız tek oyunu yasaklayıp bizi üzüyorlar yani ruhsal şiddete girer bu yasaklansın o zaman yasaklayanın yasaklayan yasaklayanı 404 Not Enought eror felan filan çöltüm ben kısacası
EKRAN
Farketmedim sory*Esprinin tadı kaçtı* Biliyorum, orada 3 tane 1 var yani şakaydı... *sigh*
ENOUGH
multide team olup herkesin kafasını giyotinle keselim mi? olmadı 39 kez bıçaklayıp gözlerini blaze çubuğuyla çıkarıp üzerine lav döküp iron set giydirip çalılıklara atarızneyse siz konuşun ben az adam eziyim puan kasayımda mafya babası olayım size kg
multide team olup herkesin kafasını giyotinle keselim mi? olmadı 39 kez bıçaklayıp gözlerini blaze çubuğuyla çıkarıp üzerine lav döküp iron set giydirip çalılıklara atarız
çok iyi fikir herkese söyleyeyim onlar da öyle öldürsünHayır bence kule yapıp ipte sallandıralım. Kanlı bir şey olursa şiddet içerir. Böylesi daha temiz.