Minecrafta yeni başladığınızda yaptığın şeyler

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Ben Fake_Dead.
Merhaba arkadaşlar. Burak Minecraft'taya hoş geldiniz.
Merhaba arkadaşlar. LeHamam ile yine birlikteyiz.

Ben Fake_Dead
Burak'la [oyunismi]ne Devaaaaam Ediyoruz.
Meraba Arkadaşlar Ben Kenan Emre Şuralarda Bir yerde.

Doğrusu Bu ?

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.8.1 i son sürüm sanıyordum oynarken şuana kadar yaptıgım en güzel şeyleri yapmıştım ayıca en güzel evide ilk oynayışumda yapmıştım hey gidi günler kendı adam var dı harikaydı kımse yapamazdı olebir adayı sanırım sadece 18.1 de olur ztn

Assassin07

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8.1 i son sürüm sanıyordum oynarken şuana kadar yaptıgım en güzel şeyleri yapmıştım ayıca en güzel evide ilk oynayışumda yapmıştım hey gidi günler kendı adam var dı harikaydı kımse yapamazdı olebir adayı sanırım sadece 18.1 de olur ztn
1.8.1 çıktımıki ya ? :notch:

Stoarmegedons

Marangoz
En iyi cevaplar
0
İlk minecrafta başladığımda bir ormanın içinde dolaşıyordum ağaç kesmeye çalıştım ve kesince çok sevinmiştim ve ev yaptım sonrada madenlere gidip orada bir şeyler aradım.(Tabi canavarların olduğunu bilmiyordum :D).Önüme creeper çıktı beni patlattı ve öldüğümde bende hemen internetten minecraftı araştırıp öğrendim sonralar modlar filan yükledim :D

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Minecraft'ı yaratıcılık modunda deneyimlemiştim. 2011'in sonlarıydı sanırım. Oyundaki eşyaları görünce hoşuma gitmişti. Oyunda yatak, fırın gibi birçok eşya vardı. Ben de bundan sonra oyuna ağırlık vermeye başladım.