Minecrafta yeni başladığınızda yaptığın şeyler

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mesela ben ilk oynayışımda minecraft bir ajanlık oyunu sanıyordum creeperları gördüğümde ejderha
ateş püskürtcek diye korkuyordum ve söylemeye utanıyorum dungeonda f8e basıp bi güzel ok yemiştim:bored::bored::bored::D sıra sizde

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı ilk oynayışımda sabah vakitleriydi.Bir örümcek görmüştüm ve bana saldrımıyordu.İçimen ''sanırım bu şey dost.'' diyerek evimin içine almıştım.Akşam olunca bana saldırdı :D

davuteren

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bende mal mal dolaşyodum şimdi napcaz die sonra örümcek görüp vurdum saldırdı öldüm

asdfxdcreepr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kurtlardan item çıkıyo sanıyodum toprakla vurdum hepsi saldırdı ebnde denize sdaklanıyodum

Maelestorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kurtları arkadaş sandım madende ev kurdum fırında kömür yapmaya çalışırken yanlışlıkla hepsi daldı öldüm...

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyuna ilk oynayışımda etrafta saf saf dolaştım gece olunca elimdeki meşaleyi toprağa koydum. Ağaçlık bir yerdeydik. Biraz hareket ettim. Kırmızı gözlü bir şey vardı. İçimden bildiğim bütün küfürleri ettim. Sonra az daha bakınak dedim ve zombi beni gördü ve üstüme gelmeye başladı. Ben yanından kaçarım dedim. Yanından geçerken başka zombi çıktı 3 kişi beraber suya düştük. O anda lag patlaması oldu (internette oynamanın zararları :D) ve ben geberdim :D

dshadow668

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ben ilk oynadığımda cretivedeydim akşam oldu bi baktı mher yerde kırmızı gözler etmediğim küfür kalmadı zaten sonra oynu kapattım :D

minecraft survival

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlkinde survivaldım sanki 40 yıllık minecraftçı gibi sanıyodum kendimi herhalde :D saldırıyodum zombilere felan zombilerden biri bana vurunca canım 2 gitti bir has***tir oldum sonra geberdim :D

SkyTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk oynayışımda ev yapmaya çalışıyordum daha barışçıl moduda bilmiyorum etrafta odun toplarken gece olmustu farkına varmadım neyse bisey olmaz dedim seste kısı agacın onune yaklastım keserken ağacın arkasında zombi varmış görmedim ödüm koptu direk alt+f4 cekmistim :D

erdem_421

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben ilk oynarken creative dim tabi daha onları bilmiyodum türkçe yapmıştım bakiyim dedim neymiş bu yaratıcılık sonra menüye baktım bu eşyalar ne lan dedim sonra lav gördün eğlenceli olur sandım ve dağlar gördüm dağlardan aşağı lav koydum çok güzel akıyolardı ve parlıyolardı ve hayvanlar yanıyodu havada gece olunca parlıyodu :D asla unutamıyorum :D

burak11

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyuna ilk oynayışımda kulübeme zombi aldım e gece bana tecavüz etti