Minecraft'da İlk Nasıl Öldünüz?

Mr.McMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buraya herkes istediğini yazabilir bu bir sohbet konusudur :D Azcık eğlenelim diye açtım bu konuyu.İlk ben başlıyorum.
-Kendime topraktan bir ev yaptım daha ilk gecemdi kapısı yoktu canavar olduğunu bilmiyordum oyunda içerdeyken eve 2 tane creeper geldi göz göze geldik ve bum :D

Haydi sizde sıra.

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ben ilk oyuna başladığımda Amazon'da doğmuştum. Ağacı bile kırmayı bilmiyordum hızlı hızlı mouse'a tıklıyorum ama kırılmıyor, basılı tutmak gerektiğini bilmiyordum. dolaşmaya başladım boş boş garip bir yere düştüm çukur gibi. çıkamıyorum etrafta ağaçlar falan var. Sonra birden canım gitmeye başladı, etrafıma bakıyorum yok hiçbir şey. 2 buçuk yıl önce oluyor tabi bunlar, ben de korkmaya başladım. Sonra öyle canım gide gide öldüm :/

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Koyunlardan Et Çıkmayınca Açlıktan Öldüm :)

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ilk oyuna başladığımda Amazon'da doğmuştum. Ağacı bile kırmayı bilmiyordum hızlı hızlı mouse'a tıklıyorum ama kırılmıyor, basılı tutmak gerektiğini bilmiyordum. dolaşmaya başladım boş boş garip bir yere düştüm çukur gibi. çıkamıyorum etrafta ağaçlar falan var. Sonra birden canım gitmeye başladı, etrafıma bakıyorum yok hiçbir şey. 2 buçuk yıl önce oluyor tabi bunlar, ben de korkmaya başladım. Sonra öyle canım gide gide öldüm :/
Aynen he amazon dışında hepsi aynı :D

McLorens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarlarla oynarken yaratıcılık moduna almışım oyunu tabi hiçbişi bilmiyom uçmayı falan sonra zıplayım derken yanlışlıklar 2 kere bastım uçmaya başladım ev yapıyodum tabi 4 5 katlı bi villa sonra boşluk tuşuna basılı tuttum aşşağı inemedim baya bi yükselirsem düşerim dedim ama öyle olmadı baya bi uğraştım aşşağı inemeyince haritayı sildim :DD

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ayarlarla oynarken yaratıcılık moduna almışım oyunu tabi hiçbişi bilmiyom uçmayı falan sonra zıplayım derken yanlışlıklar 2 kere bastım uçmaya başladım ev yapıyodum tabi 4 5 katlı bi villa sonra boşluk tuşuna basılı tuttum aşşağı inemedim baya bi yükselirsem düşerim dedim ama öyle olmadı baya bi uğraştım aşşağı inemeyince haritayı sildim :DD
Bende de başlarda öyle oluyordu oyun bozuk diye sildiğimi hatırlıyorum :D

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzel de ölmemişsin :p