Minecraft'da İlk Nasıl Öldünüz?

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bug oldu ağaç Kırılmadı bende yürüdüm sonra Zombie yi çiftçi sandım durdum yanındaki örümceğinde kendinin evcil örümceği sandım sonra daldılar noluyo dedim kaçmaya başladım ağaca çarptım örümcek de beni kesti ilk teorim çiftçinin arsasına girdiğim di

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben ilk oyuna başladığımda Amazon'da doğmuştum. Ağacı bile kırmayı bilmiyordum hızlı hızlı mouse'a tıklıyorum ama kırılmıyor, basılı tutmak gerektiğini bilmiyordum. dolaşmaya başladım boş boş garip bir yere düştüm çukur gibi. çıkamıyorum etrafta ağaçlar falan var. Sonra birden canım gitmeye başladı, etrafıma bakıyorum yok hiçbir şey. 2 buçuk yıl önce oluyor tabi bunlar, ben de korkmaya başladım. Sonra öyle canım gide gide öldüm :/
Aynen amazon dışında aynı çöl orman arası biyerdeydim daha ağaç kırmasını bilmiyodum bnde :D

Benim oyunda ilk ölüşümü hatırlamıyorum ilk zamanlar creative oynuyodum hep sanırım çoğu gibi creeper ile öldüm yada kaçarken lava düştüm :)

Ve bunun dışında ilk öğrendiğim şey gerçekteki mantıkların bir kısmının Minecraftta işlemesi. Örneğin 1.2.5 oynuyordum baktım fırın var. Aldım onu koydum. sağ tıkladım he dedim alttan yanıyo üstteki pişiyo dedim. Sonra karıştırdım envanteri kömür buldum. Sonra et koydum ana pişti :D Sonra kum koydum üste her taraf kumdu dedim heralde kumu pişirirsem cam olur (gerçekte de öyle :D) sonra kabum cam yaptım öyle öyle daha sonrasında craftinge hep internetten bakardım ve mantığını öğrendim artık ezbere değilim mantıkla yapıyorum :)

Mr.McMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynen amazon dışında aynı çöl orman arası biyerdeydim daha ağaç kırmasını bilmiyodum bnde :D

Benim oyunda ilk ölüşümü hatırlamıyorum ilk zamanlar creative oynuyodum hep sanırım çoğu gibi creeper ile öldüm yada kaçarken lava düştüm :)

Ve bunun dışında ilk öğrendiğim şey gerçekteki mantıkların bir kısmının Minecraftta işlemesi. Örneğin 1.2.5 oynuyordum baktım fırın var. Aldım onu koydum. sağ tıkladım he dedim alttan yanıyo üstteki pişiyo dedim. Sonra karıştırdım envanteri kömür buldum. Sonra et koydum ana pişti :D Sonra kum koydum üste her taraf kumdu dedim heralde kumu pişirirsem cam olur (gerçekte de öyle :D) sonra kabum cam yaptım öyle öyle daha sonrasında craftinge hep internetten bakardım ve mantığını öğrendim artık ezbere değilim mantıkla yapıyorum :)
İyide biz nasıl öldüğünüzü sorduk :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Creeper ile düz dövüşeceğimi sanıp havaya uçmuştum.

Mr.McMiner

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bug oldu ağaç Kırılmadı bende yürüdüm sonra Zombie yi çiftçi sandım durdum yanındaki örümceğinde kendinin evcil örümceği sandım sonra daldılar noluyo dedim kaçmaya başladım ağaca çarptım örümcek de beni kesti ilk teorim çiftçinin arsasına girdiğim di
Çok iyi he :D efsane yalnız şuku :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
2. ölüşüm de ise zombiyle konuşmaya çalışmamdı. :olgun: arkadaşlar internet cafe de at gibi kişniyordu neden bir zombiyi madenci sanıp onunla muhabbet etmeme çalışmama.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. ölüşüm de ise zombiyle konuşmaya çalışmamdı. :olgun: arkadaşlar internet cafe de at gibi kişniyordu neden bir zombiyi madenci sanıp onunla muhabbet etmeme çalışmama.
Sizin sorununuz ne :p Neden zombiyi insan sanıyorsunuz ._________. Bence başlamadan önce videolarını izleyin o sayede başlamadan önce pro olursunuz .__.

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Suya düşünce hızlı hızlı boşluk tuşuna basıyordum tabii ki bilmiyordum basılı tutmam gerektiğimi. Havasızlıktan öldüm :(

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben oyunda akşam olunca dışarıya çıktım ve oyunda canavar olsuğunu bilmiyordum.Zombiye yaklaştım.Zombi bana vurdu.Benimde g*tum kalktı korkudan :D hemen oyunun kökünden kapadım :D

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ha hatırladım ölüşümü :D (biraz uzun oldu ama nese)
İyide biz nasıl öldüğünüzü sorduk :D

Şimdi ben 1.2.5 e başlamadan 6 ay önce minecraft.net ten oynuyordum premium olmadan sunucu listesi vardı girebiliyordum. Ordan ücretsiz bilgisayara indirince premium şart sanıyordum (crack falan bilmiyodum daha :D)
Sonra işte orda bi mod vardı. LavaFlow mu neydi lav 5 10dk içinde başlıyor.
Lav gelmeden önce kendine creative sandığından sağlam bir ev yapıyorsun. Atıyorum camdan yaparsan hemen ölürsün ben 3 kat obsidyen 2 kat demir bloğu ve ortasında kendim dururdum hep :D (genelde işliyodu) Sonrasında sunucuya girince süre az kalmıştı bi adamın evine girdim ve öldüm lav üstüme geldi :D

Not: Lavlar akışkan değildi blok blok piramit gibi ilerliyordu köşelerden :) Belli bir süre sonra blokları kırıp geçebiliyordu. Ve oyunda ilk sinir olduğum şey o dediğim yerde oynarken sağ veya sol tıklamada habire ESC basmış gibi Game Menu çıkardı çözümünü arayıp bulamamıştım 4 5 gün onu aradım oynayışı çok yavaşlatıyordu. Ve ilk adminliğimi orda yapmıştım Türk sunucuda ^_^