Minecraftım açılmıyor :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Minecraft'ta bilindiği üzere bir oyun bundan sistem gereksinimleri var bu sistem gereksinimleri aşağıda vereceğim ve Windows8 bildiğime göre birçok oyunu ve programı açmıyor açamıyor ve hatalar vermektedir bu yüzden Windows8 de Minecraft'ı açacağını hiç sanmıyorum yinede detaylı bir araştırma yap eğer çözüm yolu çıkmazsa yeni bir kaç launcher indir onlardan girmeyi dene eğer yine olmazsa bilgisayarına yeniden format attırmayı deneyebilirsin ama format atacak kişiyle bi konuş benim önerim XP Proffesional (Oyunlar için tasarlanmış :D) veeee Sistem Gereksinimleri:

Minimum sistem gereksinimi :
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7
OpenGL: 1.4
İşlemci: 2.0 MHz (Tek Çekirdek)
RAM: 1 GB(XP), 1.5 GB(7), 2.0 GB(Vista)
Hard Drive: 80 MB Free
Ekran Kartı: 128MB RAM

Tavsiye edilen sistem gereksinimi :
OpenGL: 2.0
İşlemci: 2.5 MHz (Single Core)
RAM: 2 GB(XP), 3 GB(Vista/7)
Hard Drive: 256 MB Free

Benden bu kadar yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

Hiçte bile... 869 mb ram ile çok rahat oynuyorum.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
869 MB ile oynaman imkansız 869MB oyunun toplamda aldığı ram'ın kullanabildiği kısmıdır bendede 512 MB alıyor ama 494 MB olarak gösteriyor.
Bu arada bad video card hatası alan arkadaşım şunları yap Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt yöneticisi>Ekran Bağdaştırıcıları de ordan ekran kartına sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de yukardaki sıralamam yanlış olabilir Win8 kulanmadığım için tam olarak bilemiyorum.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
869 MB ile oynaman imkansız 869MB oyunun toplamda aldığı ram'ın kullanabildiği kısmıdır bendede 512 MB alıyor ama 494 MB olarak gösteriyor.
Bu arada bad video card hatası alan arkadaşım şunları yap Bilgisayarım>Özellikler>Donanım>Aygıt yöneticisi>Ekran Bağdaştırıcıları de ordan ekran kartına sağ tıkla sürücüyü güncelleştir de yukardaki sıralamam yanlış olabilir Win8 kulanmadığım için tam olarak bilemiyorum.
Al kanıt:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta bilindiği üzere bir oyun bundan sistem gereksinimleri var bu sistem gereksinimleri aşağıda vereceğim ve Windows8 bildiğime göre birçok oyunu ve programı açmıyor açamıyor ve hatalar vermektedir bu yüzden Windows8 de Minecraft'ı açacağını hiç sanmıyorum yinede detaylı bir araştırma yap eğer çözüm yolu çıkmazsa yeni bir kaç launcher indir onlardan girmeyi dene eğer yine olmazsa bilgisayarına yeniden format attırmayı deneyebilirsin ama format atacak kişiyle bi konuş benim önerim XP Proffesional (Oyunlar için tasarlanmış :D) veeee Sistem Gereksinimleri:

Minimum sistem gereksinimi :
OpenGL: 1.4
İşlemci: 2.0 MHz (Tek Çekirdek)
RAM: 1 GB(XP), 1.5 GB(7), 2.0 GB(Vista)
Hard Drive: 80 MB Free

Tavsiye edilen sistem gereksinimi :
OpenGL: 2.0
İşlemci: 2.5 MHz (Single Core)
RAM: 2 GB(XP), 3 GB(Vista/7)
Hard Drive: 256 MB Free

Benden bu kadar yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
"önerim Windows XP "
galiba sen internette yazılan ve aklında kalan şeyleri yazdın.. bi kere Windows XP directx 9 destekliyor ki Windows 7 ve üstü sürümler directx 11 (Windows vista dx10 ile gelip 11. sürümüne yükseltilebilir). ki bu 3d performansı konusunda XP'nin artık geri kalmış ve unutulmuş Bir işletim sistemi olduğunu gösterir.
ilave ekleme: oyunlar için tasarlanmış yazısını görmedim cidden internette okuduğun ve aklında kalanları yazmışsın zaten Windows XP'nin en iyi işletim sistemi olduğunu söyleyince hemen Rage yapıp yazıyı yazmaya koyuldum.
ayrıca normal (modsuz hilesiz) bir Minecraft 350 MB daha fazla harcamaz (tabii dünyada 20000 Mob canlandırma gibi bir fantezin yoksa :D) (ayrıca bu söylediğim bir sonraki mesajına cevaptı.. 1gb ram ile hem Server açıp hem de Minecraft oynadığım olmuştu..
dipçik not: sunucuda 37 kadar plugin vardı.. ayrıca fazla ram yiyen skype arkadaşımız da benle birlikte idi)
ben başka söze gerek olmadığını düşünüyorum...

ilave ekleme: Windows 8e karşı dediğin söz için..
ben tam olarak 2004 te çıkmış (daha o zaman vista bile yoktu..) prince of Persia warrior within oyununu Gazette güzel biçimde win 8 de oynadım + fraps ile Video kaydı yaptım. yanii ne diyim bazıları böyle bilmiş gibi konuşuyor ama ben burada yaşadığımı tecrübemi anlatıyorum.. ki Windows XP için 2004 yılında çıkan o oyun Windows 8 de çalışıyor. acaba hangi oyun çalışmıyor.. birçok demişsiniz, lütfen bana çalışmayan oyunları söylermisiniz. ben şu ana kadar karşılaşmadım galiba siz çok şanssızsınız :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
biligisayar formattan geldikten sonra...
1.win8 oldu :)
2.ses yok ;(
3.mc açılmıyor ;(
acaba napcam?
..
1. Iyi olmuş.
2. Sorun ses driverinin yüklü olmamasından dır..
Anakartının adı yada ekstra ses kartı aldıysan onun adını googleye yazarak bulabilirsin..
3. Ekran kartı sürümünü güncellemen sorunu %90 çözecektir.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk