Minecraftın Geleceği hakkında tartışmalar

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
.4 den 1.5 e %5 yenilikle
1.5 den 1.6 ya %15 yenilikle
1.6 dan 1.7 ye %30 yenilikle
1.7 den 1.8 e %50 gibi bir miktarda yenilikle çıkan minecraft için siz ne düşünüyorsunuz.

--------------------------

Minecraft işi bozdu.Özellikle 1.6.4 ' den sonra gelen yenilikler ile gerçekten oyunun kaç sürümdür devam eden ciddi ve eğlenceli düzenini yıktı.Ben bundan şikayetçiyim.1.7.2 ' de 30 tane biome eklendi.Eskiden nerde olduğumuzu biliyorduk ama şimdi ''İguana Öpen Panda'' biomesi yok zart yok zurt ne gerek vardı ki böyle yeniliklere tamam güzel yanları yok değil fakat fazla abarttılar. 1.8. de gelecek olan deniz bossları beni çileden çıkarttı , bence hiç havalı olmayan deniz boss ' u yerine daha havalı ve güzel olan başka bir boss ekleyebilirlerdi.Bu konuda pek eleştirmek istemiyorum fakat önceki konudaki eleştirilerimin arkasındayım.

Neden nerdeyse tüm yenilikleri 1.8 de çıkartmayı planlıyorlar yoksa 1.9 da daha mı güzel yenilikler gelicek ? planları neler olabilir ?

Bence bu çıkartacak olduğu yenilikleri 2.0 ' ye saklaması daha iyi olurdu.Mesela 1.9 ' dan 2 belki 4 ay sonra gelseydi fakat çoğu oyun forumunda tartışılacak bir Minecraft geri dönüşü olsaydı.

---------------------------

1.8 deki crackedlerin kalkma ve 1.8 EULA'sı hakkındaki düşünceleriniz nedir. Notch neden böyle bir şey yapıyor. Realms için mi ?

Sahte oyun oynayıp '' İyide purum yukki .s'' moduna girenlere yada böyle dediğinde biri gelip ''Salaq herkeşler senin gibi zengin *** 'mi olacak'' deniliyor.Geçin bunları adam almış 8 GB ram HD ekran kartı herşeyi tam 3000-4000 TL ' ye ekipman almış sonra günde 5-10 saat oynadığı oyuna '' Param yok'' diyebilecek kadar saçma sapan konuşabiliyor.Hadi bilgisayarı kötü olsun yinede 2-3 ay uğraşsa bile alır.

----------------------------

2.0 da neler olucak ? Yepyeni bir çağmı olucak yoksa minecraft hepten mi biticek ? Fikirlerinizi öğrenmek için konuyu açtım.

Kesinlikle hepten saçmalayacaklarına inanıyorum.Umarım inandığım gibi olmaz gidip saçma sapan moblar ekleyip saçma sapan işler yapmamaları taraftarıyım.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
.4 den 1.5 e %5 yenilikle
1.5 den 1.6 ya %15 yenilikle
1.6 dan 1.7 ye %30 yenilikle
1.7 den 1.8 e %50 gibi bir miktarda yenilikle çıkan minecraft için siz ne düşünüyorsunuz.

Minecraft işi bozdu.Özellikle 1.6.4 ' den sonra gelen yenilikler ile gerçekten oyunun kaç sürümdür devam eden ciddi ve eğlenceli düzenini yıktı.Ben bundan şikayetçiyim.1.7.2 ' de 30 tane biome eklendi.Eskiden nerde olduğumuzu biliyorduk ama şimdi ''İguana Öpen Panda'' biomesi yok zart yok zurt ne gerek vardı ki böyle yeniliklere tamam güzel yanları yok değil fakat fazla abarttılar. 1.8. de gelecek olan deniz bossları beni çileden çıkarttı , bence hiç havalı olmayan deniz boss ' u yerine daha havalı ve güzel olan başka bir boss ekleyebilirlerdi.Bu konuda pek eleştirmek istemiyorum fakat önceki konudaki eleştirilerimin arkasındayım.

Neden nerdeyse tüm yenilikleri 1.8 de çıkartmayı planlıyorlar yoksa 1.9 da daha mı güzel yenilikler gelicek ? planları neler olabilir ?

Bence bu çıkartacak olduğu yenilikleri 2.0 ' ye saklaması daha iyi olurdu.Mesela 1.9 ' dan 2 belki 4 ay sonra gelseydi fakat çoğu oyun forumunda tartışılacak bir Minecraft geri dönüşü olsaydı.

1.8 deki crackedlerin kalkma ve 1.8 EULA'sı hakkındaki düşünceleriniz nedir. Notch neden böyle bir şey yapıyor. Realms için mi ?

Sahte oyun oynayıp '' İyide purum yukki .s'' moduna girenlere yada böyle dediğinde biri gelip ''Salaq herkeşler senin gibi zengin *** 'mi olacak'' deniliyor.Geçin bunları adam almış 8 GB ram HD ekran kartı herşeyi tam 3000-4000 TL ' ye ekipman almış sonra günde 5-10 saat oynadığı oyuna '' Param yok'' diyebilecek kadar saçma sapan konuşabiliyor.Hadi bilgisayarı kötü olsun yinede 2-3 ay uğraşsa bile alır.

2.0 da neler olucak ? Yepyeni bir çağmı olucak yoksa minecraft hepten mi biticek ? Fikirlerinizi öğrenmek için konuyu açtım.

Kesinlikle hepten saçmalayacaklarına inanıyorum.Umarım inandığım gibi olmaz gidip saçma sapan moblar ekleyip saçma sapan işler yapmamaları taraftarıyım.
umarım şu 2.0 şakasındaki gibi pembe witherı oyuna koymazlar.

TOİ.

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında 2.0 Gibi Bir Sürüm de Şunlar Gelse İyi Olabilir :
+ Yeni Bosslar Gelebilir Fakat Kaliteli Olacak Örneğin 1.8 ' de Gelecek Deniz Yaratığı Gibi Değil de Dev Akrep Gibi .
+ Can Barı vb. Yanına Daha Fazla Özellik Eklenebilir. Örneğin Bir Bot Giyince Cana 2 Kalp Daha Eklenmesi Gibi.
+ Oyundaki En Değerli Madde Diamond . Yeni Hammaddeler Ekleyebilirler ve Diamond'dan Daha İyi Olursa İyi Olur Çünkü En Yüksek Hammaddenin Diamond Olmasından Sıkıldım. Yenilik Gelmeli.
+ Karakter Şekillerine Yenilik Gelebilir . Mesala Dünyaya İlk Kez Başlarken Bir Menü Açılır Ve Birkaç Seçenek Verir Kaslı Vücut vb.

Fakat Bence Minecraft'ın Geleceği Hiç İyi Gözükmüyor...

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraftın geleceği bencede iyi gözükmüyor zaten her oyunun bir ömrü vardır zaten servere girsen hep aynı şeyler (kit pvp hunger faction vb.) insan sıkılıyor bi süre sonra ne kadar güncelleme gelsede bence bi 4 yıl daha kadar ilerledikten sonra satışlar duracak

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
1.8 De Optimizasyon Getirmek Yerine 1.8 de Mobları + Blockları Falan Çıkartmalıydı 1.9 da Biraz Daha Yenilik Yapıp 2.0 da Optimizasyon İle Büyük Devrim Yaratmalıydı
Ama Şimdi 1.8 De Block + Mob + Optimizasyon Getirince Oyuncuların Beklentisi 1.9 Da Daha Büyük 2.0 Da Çok Daha Büyük Olacak
Zaten yeni bloklar geldi. 1.8 düşündüğünden en en büyük bir güncelleme. Bilmediğin o kadar içerik var ki...[DOUBLEPOST=1406975406,1406974159][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bir kere crack-premium tartışmanız gereksiz. Artık herkes biliyor milletimizin %70'nin crackli olduğunu. Notch'un dediğini duymayanlara iletmiş olayım.
Crack kullanabilirsiniz, ama oyunu beğenirseniz satın alın. -Notch
Duymayanlara yararı olmuştur diye düşünüyorum. Ben oyuna başlayınca kendime hesap almamıştım. Bir arkadaşımın hesabında ödünç alarak oynamış ve beğenmiştim. Oyunu sevdim ve sizin o ödemeye cesaret edemediğiniz 60 liracık şeyi verdim. Oyunu sevdiğiniz belli, niye hala crackli oynuyosun o zaman? Oyun için 60 TL'yi değmediğini mi düşünüyorsun? O zaman kapı orada.
Arkadaşım şimdi bende biliyorum bu crack-pre olayının yeni EULA'dan dolayı tazelendiğini, sen biliyormusun gerçekten yeni EULA'yı da ordan burdan konuşuyosun? Kim dedi Hypixel kapanacak, Mineplex uçacak diye? Arkadaşım, Allah'ınızı severseniz, cahil olmayın, başkalarına koyun olmayın, başkalarına muhtaç olmayın. Biraz gidin araştırın, elinizin altında internet var. Nerden çıktı bu cracklilerin kapanması? Şu anda Oculus'un Steam'in sırf şartlarından dolayı koskoca firmaların teklifleri geri çevirmiş bir 'Notch' var. Gelip cracklileri mi bölecek sanıyorsunuz? Allah bilir yeni öğrenmişsinizdir bu Oculus, Steam olaylarını. Lütfen bi' araştırma yapmadan meseleye girişmeyin, rica ediyorum.

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
Zaten yeni bloklar geldi. 1.8 düşündüğünden en en büyük bir güncelleme. Bilmediğin o kadar içerik var ki...[DOUBLEPOST=1406975406,1406974159][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bir kere crack-premium tartışmanız gereksiz. Artık herkes biliyor milletimizin %70'nin crackli olduğunu. Notch'un dediğini duymayanlara iletmiş olayım.
Crack kullanabilirsiniz, ama oyunu beğenirseniz satın alın. -Notch
Duymayanlara yararı olmuştur diye düşünüyorum. Ben oyuna başlayınca kendime hesap almamıştım. Bir arkadaşımın hesabında ödünç alarak oynamış ve beğenmiştim. Oyunu sevdim ve sizin o ödemeye cesaret edemediğiniz 60 liracık şeyi verdim. Oyunu sevdiğiniz belli, niye hala crackli oynuyosun o zaman? Oyun için 60 TL'yi değmediğini mi düşünüyorsun? O zaman kapı orada.
Arkadaşım şimdi bende biliyorum bu crack-pre olayının yeni EULA'dan dolayı tazelendiğini, sen biliyormusun gerçekten yeni EULA'yı da ordan burdan konuşuyosun? Kim dedi Hypixel kapanacak, Mineplex uçacak diye? Arkadaşım, Allah'ınızı severseniz, cahil olmayın, başkalarına koyun olmayın, başkalarına muhtaç olmayın. Biraz gidin araştırın, elinizin altında internet var. Nerden çıktı bu cracklilerin kapanması? Şu anda Oculus'un Steam'in sırf şartlarından dolayı koskoca firmaların teklifleri geri çevirmiş bir 'Notch' var. Gelip cracklileri mi bölecek sanıyorsunuz? Allah bilir yeni öğrenmişsinizdir bu Oculus, Steam olaylarını. Lütfen bi' araştırma yapmadan meseleye girişmeyin, rica ediyorum.
zaten o 60 Tl ne ki her gün kenara 1 TL atsan en fazla 2 Aya oyun elinde olur.
Benim arkadaşlarım kantinde her öğlen yemek yerken ben fazla bişe almadım harclıklarımı biriktirdim ve 1 ayda premiumu alıcak paraya kavuştum

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
maalesef minecraftın geleceği hic iyi gözükmüyor. bunun bas sebebi jeb bence oyunun akışını 1.7.2 itibari ile bozdu ne diyim benim görüşüm bu

ShadowArrow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama Türkiyedeki neredeyse tüm oyuncular oyunu bırakmak zorunda kalır yani mc bebelerden arıtılmış olur ama durumu olmayanlar için kötü

–cbg2002
siz bebelerden kurtulacağınızı mı zannediyorsunuz bebeler için premium almak burdan 5 lira lan sadece ****************.com[DOUBLEPOST=1408549992,1408549869][/DOUBLEPOST]
Biz türkiyenin %75'i için crackler kalkmasın diyoruz sen kalksın diyorsun. Minecraft hainimisin olm. Öyle olmazki daha çok bırakırlar mci!
az aklını kullan Türkiyenin çoğu 25 TL üstü oyunlar alamıyor.
kardeş mojang o kadar emek harcıyor bu oyuna cracked emek hırsızlığıdır premium alsınlarki minecraftta daha çok yenilik gelsin...

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
siz bebelerden kurtulacağınızı mı zannediyorsunuz bebeler için premium almak burdan 5 lira lan sadece ****************.com[DOUBLEPOST=1408549992,1408549869][/DOUBLEPOST]
kardeş mojang o kadar emek harcıyor bu oyuna cracked emek hırsızlığıdır premium alsınlarki minecraftta daha çok yenilik gelsin...
Mojang istediği zaman cracke son verebilir. Sadece serverlere
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üzerinden giriş yaptırarak bütün cracklilerin işini bitirebilir. Ama yapmıyor. Çoğu oyuncu cracked oynuyor çünkü. Şimdi sadece crackliler Premium kişilerin nicklerini kullanıp o kişiymiş gibi davranamayacaklar o kadar...

ShadowArrow

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bencede crackedi kaldırmayı amaçlıyorlar bu neden 1.8 bir kereliğine isim değiştirneğin bedava olduğunu açıklıyor.. Kaldırsınlar zaten güzel olur bebeler az ötede oynasın :D :D[DOUBLEPOST=1408550634,1408550402][/DOUBLEPOST]
Size Bir Şey Söyliyimmi İlerki Versiyonlarda Minecraft Blok Olmaktan Çıkar

Göklerden GT–S6500D İle Gönderildi
minecraft zaten sandbox oyunu sanmıyorum

LanetokulTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
yenliklerle bu oyun boka sardı

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Artık her bir Minecraft oyuncusu için özel bir ID hazırlıyorlar. Yani kimliğiniz 'kullanıcıismi' şeklinde olmayacak sizin TC kimlik numaranız gibi bir şey olacak. Neden diye soracak olursanız kullanıcı isminizi değiştirebilesiniz diye. 875 kimlikli biriysen ismini değiştirsende yine 875 kimlikli bir Minecraft kullanıcısı olacaksın demektir. Bizi de cracklilerden ayıracak önemli unsur da burdan çıkmış olacak. Crackliler ID alamayacak yani.