Minecraft'ın Geleceği

Sizin Minecraft ın geleceği hakkındaki görüşünüz

• Güzel ilerliyoruz tam gaz devam

Kullanılan: 4 15.4%
  • We need Changes

Kullanılan: 22 84.6%

• Kullanılan toplam oy
    26

AlbusDumbledore

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Onlar para kazanıyor kitleleride kötü değil :/ Kitleleri sunucunun devam etmesi için durmadan bağış gibi bir şeyler satın alıyor

Burda o sizin büyük dediğiniz sunucularla çalıştığım için rahat konuşuyorum atıp tutmuyorum
Kardeş fikrini yaz geç niye burda yaptığın işi söyleyip duruyorsun eklenti yazmaya ne var. Eklenti yazmak zor olsaydı şu an Minecraft hala oynanabilir bir ortamdı.Bizde senin aklının alamacağı işlerle uğraşıyoruz söylüyormuyuz burda bir eklenti yazarısın gelmişin bilgisayar mühendisine kafa tutuyorsun. Sen benim kimlerle çalıştığımı biliyormusun yeri geldi bende söyleyim az ego kasayım dur.

BlockMagician

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş fikrini yaz geç niye burda yaptığın işi söyleyip duruyorsun eklenti yazmaya ne var. Eklenti yazmak zor olsaydı şu an Minecraft hala oynanabilir bir ortamdı.Bizde senin aklının alamacağı işlerle uğraşıyoruz söylüyormuyuz burda bir eklenti yazarısın gelmişin bilgisayar mühendisine kafa tutuyorsun. Sen benim kimlerle çalıştığımı biliyormusun yeri geldi bende söyleyim az ego kasayım dur.
Konu Minecraft sunucuları ve Global sunuculardan konuşuyor herkes ve bende global sunucularla çalıştım.Üzerine üstlük eklenti yazarı ? gerçekten okuyormusun ben Minecraft içi/dışı bi tasarımcıyım . Eklenti yazmak ve ''Mühendislikle'' alakam yok

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
aslında Türkiye'nin altyapısı kötü değil fakat ekonomi internetimizi kötü etkiliyor.

AlbusDumbledore

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Konu Minecraft sunucuları ve Global sunuculardan konuşuyor herkes ve bende global sunucularla çalıştım.Üzerine üstlük eklenti yazarı ? gerçekten okuyormusun ben Minecraft içi/dışı bi tasarımcıyım . Eklenti yazmak ve ''Mühendislikle'' alakam yok
Okumama gerek yok zihniyet aynı zaten. bundan sonra bir şey yazarsan cevap yazamıcam kusura bakma iyi forumlar.

MCberatPVP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhabalar,

Açtığınız Konu Cidden Tam Bizim Sorunlarımızdan.

Öncelikle Fransa vb. hostinglerine bakıyoruz fiyatlar düşük türkiye hostinglerine bakıyoruz cidden çok yüksek.

Ayrıca java vb. çok bir bilgimiz yok daha çok sadece oyun istiyoruz.

Aynı şekilde dediğin gibi plugin paketlerini yapıştırıp resmen bize sunuyorlar tam içimden geçenleri demişsin dostum.

Bu işte yaş önemli değil hala anlatamadık bunu.Ben 15 yaşındayım 2 yıl oldu sunucu işleriyle uğraşalı ve ben 13 yaşında başladım bunu şu an ki 4. açtığım sunucumda deyince insanlar yani 13 yaşındayken sunucu acabiliyor deyip bana şaşırmıştı ve sunucu açma hevesine girdiler gidip baktım sunucularına plugin paketini yüklemişler. İşte durum burada başlıyor öncelikle bir eklentileri anlatacak güzel tanıtımlı bir ortamımız yok.

Sadece bu türde forumlar var.

Neyse Lafımı uzun tutmayayım, Türkiye'de bu şekilde giderse çoğu sunucuların çevrimiçi sayıları düşecek ve başka sunucularda oynamaya başlayacağız :/

Başka sunucuları geziyorum inşalarından tut her şeyine kadar emek görüyorum bizler ise hemen 1 günde bitir geçiştir manasında hemen bitirmeye çabalıyoruz.Adamlar 1 haftalarını "sadece" inşalarına yüklüyor.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Öncelikle Merhabalar,

Açtığınız Konu Cidden Tam Bizim Sorunlarımızdan.

Öncelikle Fransa vb. hostinglerine bakıyoruz fiyatlar düşük türkiye hostinglerine bakıyoruz cidden çok yüksek.

Ayrıca java vb. çok bir bilgimiz yok daha çok sadece oyun istiyoruz.

Aynı şekilde dediğin gibi plugin paketlerini yapıştırıp resmen bize sunuyorlar tam içimden geçenleri demişsin dostum.

Bu işte yaş önemli değil hala anlatamadık bunu.Ben 15 yaşındayım 2 yıl oldu sunucu işleriyle uğraşalı ve ben 13 yaşında başladım bunu şu an ki 4. açtığım sunucumda deyince insanlar yani 13 yaşındayken sunucu acabiliyor deyip bana şaşırmıştı ve sunucu açma hevesine girdiler gidip baktım sunucularına plugin paketini yüklemişler. İşte durum burada başlıyor öncelikle bir eklentileri anlatacak güzel tanıtımlı bir ortamımız yok.

Sadece bu türde forumlar var.

Neyse Lafımı uzun tutmayayım, Türkiye'de bu şekilde giderse çoğu sunucuların çevrimiçi sayıları düşecek ve başka sunucularda oynamaya başlayacağız :/

Başka sunucuları geziyorum inşalarından tut her şeyine kadar emek görüyorum bizler ise hemen 1 günde bitir geçiştir manasında hemen bitirmeye çabalıyoruz.Adamlar 1 haftalarını "sadece" inşalarına yüklüyor.

Bence fiyatlar yüksek değil gayet iyi. Herkes sunucu açabiliyor bu yüzden oyuncu olmak insanlara saçma geliyor. Yani insanlar vipe para vereceğime kendim sunucu açarım düşüncesine giriyor, burda tabi sunuculardaki vip özellikleri yetersizliğide var, basit normal özellikler ekliyorlar. Örn SimpleVIPPerks gibi. İki üç komut eklersen o paraya sunucu açıp o özellikleri kendiside ekler. Bir sunucu da neden mi vip alırsın?
  • Sunucu çok fazla online çekiyordur ve bu kadar kişi arasında kendini özel hissetmek istersin.
  • Sunucuda çok fazla sistem vardır ve bu sistemler de avantaj elde etmek istersin.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bence fiyatlar yüksek değil gayet iyi. Herkes sunucu açabiliyor bu yüzden oyuncu olmak insanlara saçma geliyor. Yani insanlar vipe para vereceğime kendim sunucu açarım düşüncesine giriyor, burda tabi sunuculardaki vip özellikleri yetersizliğide var, basit normal özellikler ekliyorlar. Örn SimpleVIPPerks gibi. İki üç komut eklersen o paraya sunucu açıp o özellikleri kendiside ekler. Bir sunucu da neden mi vip alırsın?
  • Sunucu çok fazla online çekiyordur ve bu kadar kişi arasında kendini özel hissetmek istersin.
  • Sunucuda çok fazla sistem vardır ve bu sistemler de avantaj elde etmek istersin.

Kısa bir karşılaştırma ve sonuçlara bakalım.

Bizde Vip Özellikleri :

- Koruma 1T
- 100 * 64 Elmas Blok

Sonuç : Tek Vip ben miyim?
Onlarda Vip Özellikleri :

- Sistemlerde Ek Ayrıcalık
- Effektiv Yükseliş

Sonuç : Biz Vipleriz. 600 kişi kardeşiz!

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ehem ehem
global sunucu desek
ingilizcesi yabancılarla akıcı bir şekilde konuşup premium hesabı olan admin sayısı bayağı bir az
1.7x 1.8x desek
tamam bunu eleştirmeye hakkın yok sende 1.8x açtın diyecekler olabilir kesinlikle haklılar fakat 1.9 a geçmek istediğimde bazı oyuncuların bilgisayarları 1.9 u açmaya çalışırken kapanıyordu ben oyuncularımla skype tan konuşurdum bana dertlerini anlatırlardı ordan biliyorum tabi 1.8x alıp hiç (adam akıllı) hile koruması eklemeyenlerde var(2 gün önce bi faction sunucusuna başladım şuanda kes 10,20 vuran kılıcım var hile koruması critical sanıp kill çekti)
hazır plugin paketleri
gerçekten insanların artık bunları halletmesi gerekiyor
java/bukkit
@CoffeeBeat in yazısını okuyun.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Özetimiz kitle. Küçük kardeşlerin yaşını ve düşüncesini de değiştiremeyiz. Ne yapalım o zaman?

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Devrim küçük çocuklara ayrı bir sunucu kurup tuzak olarak p1katrilyon set verelim

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Yaniliyorsun ben o yaşlarda sunucu için mecburi pre gerektigini sanirdim cok oyunculu ogrenince arkadaslarla survival iynasik sonrada bi sunucuda skywars ve premium aldim en osnunda bu arada kendimi sunucu kurmada gelistirdim ve turkiyede olmayan skygrid oyununu turkiyeye getirmeye çalıştım yazi icin ozur dilerim telefondan yaziyorum

1198

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nintendoyu bilmeyen, Marioyu 2000den beri ölü sanan, ciddi hazırlığı olmadan kanal açan(6 ay önce bende böyleydim), ota dışkıya grafiği kötü diyen, Undertaleye saygı duymamış, Kirby'i tanımamış, Legend of Zelda oynamamış, Minecraftı PVP ve TNTden ibaret sanan, tillahı crack kullanan hirobrayn ve entiti 303'ü gerçek sanan mükemmel bir oyuncu kitlesinde neden oyunculuğunun gelişmemesi tuhaf.
Adam haklı beyler