aynen ama hep aynı şey odun kes adam öldür pvp at skyblock minigameler bile kendini tekrarladıBence Modası bitmez ama insanlar artık CS:GO Ya Gta 5 Gibi oyunlar oynuyorlar , benim bilgisayarım Gta 5 Kaldırsa bende minecraftla ilgilenmem.
Doğru söylüyorsun fakat modası bitmez bence şu an yeni yeni update getiriyorlar dahada ileri giderler diye umuyourm.aynen ama hep aynı şey odun kes adam öldür pvp at skyblock minigameler bile kendini tekrarladımod desen gene tekrarlıyor
güncellemeler minecraft kitlesini düşürüyor zaten düşük minecraft hayatta kalma oyunu sırf 2 el geldi kalkan geldi yavaş vurma geldi diye herkes isyan etti buda kitleyi %40 azalttı oynayan bütün arkadaşlarım pvp bitti diye bıraktıDoğru söylüyorsun fakat modası bitmez bence şu an yeni yeni update getiriyorlar dahada ileri giderler diye umuyourm.
Parası olmadığı içinBir insan niye GTA 5 yerine Minecraft oynasın?
tabii ki öyle olacak ben sadece foruma uygun bir konu açmak istedimHer oyundan illa ki sıkılılır sadece minecraft için konuşmanız saçma gta 5 falan demişsin sen oyunu bitireceksin oyunda herşeyi yapacaksın illa ki yapmaya bir şey kalmayacak ve başka oyunlara yöneliceksiniz.
Cidden 11 yaşında olduğunu mu sanıyorsun ;(tamam şimdi anlıyorum yaşın daha küçükmüş sende 17 yaşına gel anlarsın D:AsDAD
hayır ondan değil eskiyecek bir oyun değil diyince dedimki aklı başında daha doğrusu yaşı düzgün olan biri bunu demezzaten cutiepiemarizza değil mi o
![]()
Torrent/Crack ?Parası olmadığı için(Ben)
Emek hırsızlığı/Adilik ?Torrent/Crack ?![]()
ben denilene göre cevap verdimCidden 11 yaşında olduğunu mu sanıyorsun ;(
![]()
bir gta 5 e yada wwe2k16'ya 200 TL'ye yakın para vermek bence saçma hem ne yapalım sanki sen şuanda param yok diyorsun ve mc oynuyorsun ve eminimki crackEmek hırsızlığı/Adilik ?![]()