Minecraftın Modası Bitiyor Mu ?

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Oyunu bu kadar rezil buluyorsan ve sevmiyorsan neden bu foruma kayitlisin
forumun yarısı ortam için burada az konuş öz konuş boş konuşuyorsun @BraveHero @Uchiha_Madara

Nedir bu Minecraft'dan nefret ettiğiniz ?
Pre almadan çöp serverlerde oynayıp burda oyunu kötülüyorsunuz.Azcık şu oyunu adam gibi oynayıp öyle yorum yapsanız ?
Premium sahibi biriyim zaten ben ama yinede minecraft rezil bir oyun gta 5 yada csgo oynamak varken hiç minecraftın trip atıp crash vermesini çekemem :ci:

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
forumun yarısı ortam için burada az konuş öz konuş boş konuşuyorsun @BraveHero @Uchiha_Madara

Premium sahibi biriyim zaten ben ama yinede minecraft rezil bir oyun gta 5 yada csgo oynamak varken hiç minecraftın trip atıp crash vermesini çekemem :ci:

Ah bu egolu cocuklar sanki soledigin oyunlar sadece sende var benim minecraft prem var benden korkun premium ben

CubeKerem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence Minecraft'a güncelleme kesilirse modası geçebilir.Yoksa modasının geçeceğine inanmıyorum.

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
16 yıllık Cs 1.6 nın hala aktif olarak oynandığı dönemde 7 yıllık minecraftın bitmesi olası değil. Ayrıca bu oyuna sürekli güncellemeler geliyor.
Oyundan sıkılmış olmanızın oynayan sayısının azaldığı anlamına gelmez. Hatta 4-5 yıllık üyeler "tekrar oyuna başladım nasılsınız beyler" diye konu açarak geri döndüğünü yazıyor. Yani özetle önümüzde uzun bir süre bu oyunun popülaritesi devam eder.

CubeKerem

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ama büyük ihtimalle Minecraft'a güncelleme kesilmeyeceği için modası da geçmeyecektir.Oyuncusu azalsa bile hep bilinecektir.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft gibi açık kaynaklı bir oyunun modasının bitmesi için kıyamet kopması gerek herhalde bildiğiniz üzere minecraft java üzerinden yürütülüyor java geliştikçe minecraft da gelişir javanın gelişimini durmasıda nerdeyse imkansız yeni yeni materyaller çıka çıka minecraftta yeni fikirler çıkacak.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hip yavaş kavga etmeyin yav alt tarafı oyun
(Peki bu popülarite YouTube için var miki ben şimdi gitsem minecraft kanalı acsam izlenmez ama farklı ve değişik oyunlar ceksem izlenir ? Doğru mu yanlış mı ?)
Daha kaç kez söyleyecez ?
Neyse , Minecraft çekme gördüğüme göre Minecraft karşıtısın.CS:GO çek yani ne istiyorsan onu çek izlenme için yapma gerisi gelir :)

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft gibi açık kaynaklı bir oyunun modasının bitmesi için kıyamet kopması gerek herhalde bildiğiniz üzere minecraft java üzerinden yürütülüyor java geliştikçe minecraft da gelişir javanın gelişimini durmasıda nerdeyse imkansız yeni yeni materyaller çıka çıka minecraftta yeni fikirler çıkacak.
Peki bu popülarite YouTube için var miki ben şimdi gitsem minecraft kanalı acsam izlenmez ama farklı ve değişik oyunlar ceksem izlenir ? Doğru mu yanlışmı ?

Daha kaç kez söyleyecez ?
Neyse , Minecraft çekme gördüğüme göre Minecraft karşıtısın.CS:GO çek yani ne istiyorsan onu çek izlenme için yapma gerisi gelir :)
Yok yanlış anlama genelleme yapıyorum sen kendini düşün klasik MC kanalı acion map minigame falan bu kanaldan ümit bekler misin nede olsa herkes çekiyor o yüzden dedim zaten youtubeyi bıraktım paylastiklarim arkadaşlarımın kanalları :D