Minecraft'ta En Heyecanlan'dığınız An?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
endermanin elmas blognu calmasi

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Enderman
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Blocklarını taşır.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MCSG de yabancı bir arkadaş ile(oyun esnasında tanıştık) Survival Games 1 haritasında suda 20 dk kovaladım ve pes edip adama team dedim ve bir adada takım olduk. Bende fena item yoktu ama kötüydük yani. Verdim biraz item. Taş kılıcımız vardı. Karaya çıkalım dedik Iron Set Diamond Kılıç bir adam. Hemen daldık bu arkadaş onu yaktı fakat maalesef öldü. Ben adama ok sıktım kaçmaya başladı döndü vurmaya çalıştı fakat çok seri vurdum ender incisinin kendisini kurtaracağını sanarak attı ve öldü. Bana orada 60 puan geldi :D 30DK zaman doldu ve ben Iron Set Diamond Sword'dum. Deathmatch da beni zor rakiplerin beklediğini sandım fakat çok da değildi sadece 2 adamın Iron kılıcı vardı ve takımdılar. 2 kişiyi ben öldürdüm ve adamlarla kaldık beni yakmayı denerken biri yandı. Puan alayım diye bende adama ok salladım ve öldü 30 puan orda geldi. Sonra adamla koşuşturduk ve adamı yakcam diye kendimi yaktım. Canım hızla indi ve 1.5 canım vardı. Şanslıyım ki hemen kılıcımın yanında 3 Golden Apple vardı. Hemen 3ünü birden yedim ve adamı öldürdüm.Ve kazandım.
Üşenmeden okuyanlara teşekkür ediyorum zevk alacağınızı düşünerek :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
galacticraft indirmiştim ilk indirişimdi aya gitmeyi bilmiyodum aylar sonra sorunu çözdüm ve aya gittim
yani ay'a ilk gittiğim an heycanlandım

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod ve texture packi kurugum an :D

4.4.2 Romlu Avea İnTouch 2'den Mükemel Hızda MinecraftTürk'e yollandı.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCSG de yabancı bir arkadaş ile(oyun esnasında tanıştık) Survival Games 1 haritasında suda 20 dk kovaladım ve pes edip adama team dedim ve bir adada takım olduk. Bende fena item yoktu ama kötüydük yani. Verdim biraz item. Taş kılıcımız vardı. Karaya çıkalım dedik Iron Set Diamond Kılıç bir adam. Hemen daldık bu arkadaş onu yaktı fakat maalesef öldü. Ben adama ok sıktım kaçmaya başladı döndü vurmaya çalıştı fakat çok seri vurdum ender incisinin kendisini kurtaracağını sanarak attı ve öldü. Bana orada 60 puan geldi :D 30DK zaman doldu ve ben Iron Set Diamond Sword'dum. Deathmatch da beni zor rakiplerin beklediğini sandım fakat çok da değildi sadece 2 adamın Iron kılıcı vardı ve takımdılar. 2 kişiyi ben öldürdüm ve adamlarla kaldık beni yakmayı denerken biri yandı. Puan alayım diye bende adama ok salladım ve öldü 30 puan orda geldi. Sonra adamla koşuşturduk ve adamı yakcam diye kendimi yaktım. Canım hızla indi ve 1.5 canım vardı. Şanslıyım ki hemen kılıcımın yanında 3 Golden Apple vardı. Hemen 3ünü birden yedim ve adamı öldürdüm.Ve kazandım.
Üşenmeden okuyanlara teşekkür ediyorum zevk alacağınızı düşünerek :D
Filmlerde olur ya yalan hikaye anlatan dedeler falan.. :D Şanslıyımki 3 golden apple falan demişsin.. :D o an mı düştü sanlki neyse güzel anı okudum hep :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Banada 10 tane adam atladı cüneyt arkın poweri geldi bi bastım hepsi dağııldı..

Niye yarışıyorsunuz ki benim şu şu anda bu oldu heyecanlandım diyin yeter..

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a yeni başladıgım zaman (4 yıl önce) ilk çalışma masasını yapınca ^_^ Nereden,nereye