Merhaba, tüm forum.minecraftturk.com halkı!
Geliştirme süreci tamamen bitti. Artık isteyenlere clienti üretmeye başlıyorum. Herkeste farklı eklenti olacağından, ve sadece sunucu yöneticileri eklentiye sahip olacağından, protokol kodunuz ve iletişim şifreniz bulunamayacak, yani merak etmeyin.
Şimdi, başvuru formunu doldurmanız gerek, ve bana bunu "Client Başvurusu" başlığı ile özel mesaj olarak atmalısınız.
Dolduracağınız form şöyle:
Sunucu Adı: "Sunucunuzun Adı"
Sunucu Tanıtım Konunuz: "Sunucunuzun Konu Linki"
Sunucu IP Adresi: "Sunucunun IP Adresi"
Sunucu Sürümü: "Sunucunuzun Sürümü"
Bu bilgileri tamamen ve doğru içermeyen kişilere ait başvurular kabul edilmeyecektir.
Sunucu sahipleri olmayanlar başvuru yapamazlar, yapsalar da başvuuları kabul edilmeyecektir.
Derleme ve yeniden yapılandırma işlemleri yaklaşık 2 saat veya daha uzun sürebilmektedir, başvurularınızın dosyalarını beklerken sabırlı olunuz. Oluşacak yığılmayı da düşünerek bana yeterince vakit vereceğinizi düşünüyorum.
İyi forumlar![DOUBLEPOST=1436789051,1436788383][/DOUBLEPOST]
NOT: Şu an ilk istekleri biraz yavaş yapsam da, zamanla her şeyi rayına oturtacağım İnşallah. Dediğim gibi ilk clientleri tamamlamam biraz uzun (1-2 gün arası) sürebilir, ancak sonraki clientlerde böyle bir sıkıntı yaşanmayacağını umut ediyorum. Otomatik bir sistem yazmak aklımdaki fikirlerden biri, hiç değilse tek tek düzenleyip kaydetmekten, sonra da eklentiyi ve clienti yeniden derlemekten daha kolay olur.