Yumurtaya dokunduğun an tabii ki teleportlayacak.Yumurtası bile teleportlanıyordu değilmi ?
Gerçek hayatımızdaki gibi Güneş doğudan doğduğuna göre Ay da doğudan doğmaktadır.Öf bu bizim çok bilmiş değil mi?
Niye ay doğudan doğuyor?
Kardeş ben malesef komut blocklarından anlamıyorum.execute komutunu detect ile çalıştırdığım zaman (execute @e - - - detect redstone_block 42 56 32 say ben kızıltaşım) çalışmıyor neden?
Bu soruyu kendin Notch'a sorsan daha iyi olur.O zaman Notch'a sor ve bana ilet.
öyle bir amacının olduğunu sanmıyorumsanırım arkadaş bilgiçlik taslamak isterken çoğu sorumuzu yarım yamalak cevapladı "komut bloklarını bilmiyorum" "Notch a sor"
Çünkü çoğu sorulmuş sorular önemli değildi + komut blocklarından anlamadığım için cevaplayamadım.sanırım arkadaş bilgiçlik taslamak isterken çoğu sorumuzu yarım yamalak cevapladı "komut bloklarını bilmiyorum" "Notch a sor"
Aslında bazı sorulan sorularda internete arattığımız zaman Google doğru cevabı bulamayabilir. Mesela: "Minecrafttan Alpha sürümüne nasıl girilir?" bu internette araştırıldığında sonuç bulunmuyor. Eğer başka örnek istersen verebilirim. Boş yere konuyu gereksizleme.o zaman zaten internet ve google keşfedilmiş sorunumuz yok demektir. Cevaplayabildiğin şeyler googlede o kadar çok varki konu gereksiz olmuş
Kardeş öyle sonuçlar çıkabilir biliyorum ama başka şekilde sorduğun zaman sonuçlar çıkmaz. Benim dediğim alpha sürümüne nasıl girilir yazınca çıkmıyor.. O yüzden boş yere ss aldın.![]()
sadece araştırın
Şimdi sen google dan yazınca her sonuca ulaşır diyorsun ya, evet ulaşabilir fakat bir kaç şekilde sonuca ulaşamazsın. 1) Araştırdığın şey mutlaka Google da yayınlanmamıştır. 2) Araştırdığın şey yanlış veya araştıramamış olabilirsin. (Yani her sonuca ulaşamayabilirsin demek istedim)O zaman ben minecraft inirirken sucuklu tost yazıp arayayım aradığın kelimeye göre değişir eğer senin gözünden bakarsak sanırım sen Türkleri araştırmaktan aciz olarak görüyorsun
google sistemi biraz dah farklı işliyor aslında...Araştırdığın şey mutlaka Google da yayınlanmamıştır.
cevapla bakalımÇünkü çoğu sorulmuş sorular önemli değildi + komut blocklarından anlamadığım için cevaplayamadım.