Minecraft'ta Sorularınız Nelerdir? (Cevaplıyorum)

Sorduğunuz sorunun cevabını düzgünce (yardım) verebildim mi? (Sorunuzu sorun önce)

• Evet, yardımcı oldunuz.

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hayır, yardımcı olamadınız.

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
execute komutunu detect ile çalıştırdığım zaman (execute @e - - - detect redstone_block 42 56 32 say ben kızıltaşım) çalışmıyor neden?

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yumurtası bile teleportlanıyordu değilmi ?
Yumurtaya dokunduğun an tabii ki teleportlayacak.
Öf bu bizim çok bilmiş değil mi?

Niye ay doğudan doğuyor?
Gerçek hayatımızdaki gibi Güneş doğudan doğduğuna göre Ay da doğudan doğmaktadır.
execute komutunu detect ile çalıştırdığım zaman (execute @e - - - detect redstone_block 42 56 32 say ben kızıltaşım) çalışmıyor neden?
Kardeş ben malesef komut blocklarından anlamıyorum.

O zaman Notch'a sor ve bana ilet.
Bu soruyu kendin Notch'a sorsan daha iyi olur.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
o zaman zaten internet ve google keşfedilmiş sorunumuz yok demektir. Cevaplayabildiğin şeyler googlede o kadar çok varki konu gereksiz olmuş

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o zaman zaten internet ve google keşfedilmiş sorunumuz yok demektir. Cevaplayabildiğin şeyler googlede o kadar çok varki konu gereksiz olmuş
Aslında bazı sorulan sorularda internete arattığımız zaman Google doğru cevabı bulamayabilir. Mesela: "Minecrafttan Alpha sürümüne nasıl girilir?" bu internette araştırıldığında sonuç bulunmuyor. Eğer başka örnek istersen verebilirim. Boş yere konuyu gereksizleme.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
O zaman ben minecraft inirirken sucuklu tost yazıp arayayım aradığın kelimeye göre değişir eğer senin gözünden bakarsak sanırım sen Türkleri araştırmaktan aciz olarak görüyorsun

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zaman ben minecraft inirirken sucuklu tost yazıp arayayım aradığın kelimeye göre değişir eğer senin gözünden bakarsak sanırım sen Türkleri araştırmaktan aciz olarak görüyorsun
Şimdi sen google dan yazınca her sonuca ulaşır diyorsun ya, evet ulaşabilir fakat bir kaç şekilde sonuca ulaşamazsın. 1) Araştırdığın şey mutlaka Google da yayınlanmamıştır. 2) Araştırdığın şey yanlış veya araştıramamış olabilirsin. (Yani her sonuca ulaşamayabilirsin demek istedim)

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Araştırdığın şey mutlaka Google da yayınlanmamıştır.
google sistemi biraz dah farklı işliyor aslında...
Sitelerin anahtar kelimelerini buluyor mesela ben kavurla arayacaksam o sitede şöyle anahtar sözcükler yazarlar
sac kavurma,et kavurma,et,pişmiş et gibi yani araştırma ile bulunamayacak neredeyse hiçbirşey yoktur ki minecraftın tamamı wiki içinde yazıyor.

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü çoğu sorulmuş sorular önemli değildi + komut blocklarından anlamadığım için cevaplayamadım.
cevapla bakalım
minecraftı microsoft ne zaman /gün/ay/yıl satın aldı
spigot minecrafta eklenti eklememize izin veriyor fakat neden spigotlu sunuculara girerken mod indirmiyoruz ?
herobrine kaldırıldı şakası ne zamandır var ?(sürüm)
2009 da minecraftın adı neydi ?
hepsinin cevabını sırasıyla ver.