Minecraft'ta Sorularınız Nelerdir? (Cevaplıyorum)

Sorduğunuz sorunun cevabını düzgünce (yardım) verebildim mi? (Sorunuzu sorun önce)

• Evet, yardımcı oldunuz.

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hayır, yardımcı olamadınız.

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
cevapla bakalım
minecraftı microsoft ne zaman /gün/ay/yıl satın aldı
spigot minecrafta eklenti eklememize izin veriyor fakat neden spigotlu sunuculara girerken mod indirmiyoruz ?
herobrine kaldırıldı şakası ne zamandır var ?(sürüm)
2009 da minecraftın adı neydi ?
hepsinin cevabını sırasıyla ver.
1) Soruyu araştırdım. Minecraftı microsoft ne zaman alındığıyla bilgim yok. Fakat neden satın aldığını açıklayabilirim. /Alıntı Cevap/
Microsoft, Minecraft Studios‘ı 2.5 milyar dolar karşılığında satın aldı. Microsoft’un Xbox bölüm başkanı Phil Spencer’ın doğruladığı anlaşma, beklenilenden daha yüksek bir fiyata gerçekleşti.
2) X
3) /Alıntı Cevap/
Aslında bu da 21 aralık olayı gibi . Biri ortaya attı diğerleri paylaştı . İnsanların korktuğunu görenlerden bazıları eğlencesine bizi korkutmak için bu bilgiyi doğruladı . Ve gördükleri her şeyi 21 aralığa bağladılar . Gün geçtikçe inananların sayısı azaldı . Ve sonuç olarak 21 aralık gerçek değildi ve olmadı . Bu da onun gibi . Biri ortaya attı . Bazıları herobrine ismi adında bu skinle dolaştı . Bazıları duyduğu her sesi herobrineye bağladı . Bazıları mc dosyalarına herobrine attı . Bu da modsuz herobrine gördüm denmesine sebep oldu . Bazıları herobrin mod yükleyip modsuz herobrine gördüm dedi . Bazıları buna inanıp oyundan soğudu . Bu olay notcha kadar ilerledi . Notch un ağzından herobrine lafını duyanlar ürktü . Notch oyuncu azalmasın diye her yeni sürümün başına herobrine kaldırıldı yazdı . Yani kısacası herobrine olsaydı bi kere ben görürdüm . uzun zamandır oynuyorum ve bütün mobları gördüm . Zombi iskelet örümcekler domuz adamlar o jole gibi olan şey enderdragon enderman creeper blaze yani eğer oyunda böyle bir mob olsaydı mutlaka görürdüm . Ve sizde görürdünüz . Üstelik mağrada çıkan o garip sesler hem oyunu gerçekçi yapmak ve heyecan katmak içindir hem de altınızda boşluk varsa çıkabilir . Bir keresinde O sesi duyunca altımı kazdım ve çok büyük bir eski maden buldum ve ayrıca end portalıda buldum ...
4) Minecraft ilk kurulduğunda ismi "Cave game" idi... Daha sonra ismi Minecraft olarak değiştirildi.
Cevaplayabildiği mi cevapladım. Buyur bakabilirsin.

Minecraft'da ki En büyük En Uzun, "Canlı" nedir? :D

Cevabı Enderman olarak düşünmeyin. Minecraftta en uzun canlı Enderman değil. Minecraftta en uzun canlı Ender dragon dur. Ender dragon hem çok büyüktür hemde büyük olduğu için uzundur..

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1) Soruyu araştırdım. Minecraftı microsoft ne zaman alındığıyla bilgim yok. Fakat neden satın aldığını açıklayabilirim. /Alıntı Cevap/
2) X
3) /Alıntı Cevap/
4) Minecraft ilk kurulduğunda ismi "Cave game" idi... Daha sonra ismi Minecraft olarak değiştirildi.
Cevaplayabildiği mi cevapladım. Buyur bakabilirsin.

Cevabı Enderman olarak düşünmeyin. Minecraftta en uzun canlı Enderman değil. Minecraftta en uzun canlı Ender dragon dur. Ender dragon hem çok büyüktür hemde büyük olduğu için uzundur..
neden satın aldığını açıklayabilirim diyorsun
o yazının nedenle alakası bile yok.

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
neden satın aldığını açıklayabilirim diyorsun
o yazının nedenle alakası bile yok.
Ben orada "Minecraftı microsoft ne zaman alındığıyla bilgim yok." dedim. Hem ayrıca minecraftta en çok oyunun içindeki soruları cevaplayabilirim. "2009 da mc adı, minecraftı microsoft ne zaman satın" oyun içi ile ilgili değil bu sorular. O gibi sorulardan pek anlamam.