Minecraftta'ki ve steamda'ki 73 virüs biri bi bakabilirmişiniz

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun yerine Wise Care öneririm. Cidden güzel bir program, bende var. Şu ana kadar tek zararını gördüm, hani masaüstünde seçim aracı var ya birden fazla dosyayı falan seçmek için windows 7 nin orjinali maviydi bunu yükleyince XP'deki gri çizgi çizgi olanı geldi :D Çok da önemli değil hani :D . Onun dışında ek yan araçları da var RAM temizleme, dosya parçalama/gizleme, data recovery ve en sevdiğim yan aracı Uninstaller. Onunla kaldırınca eğer program normal bir şekilde kalkıyorsa Güvenli Kaldır'ı seçiyosun önce windowsun kaldırmasıyla kaldırıyo sonra ne artık bıraktıysa registery'de ne bıraktıysa hepsini süpürüyo. Eğer program kalkmıyosa da zorla kaldır seçeneği var :) Ne CCleaner, ne YAC ne de Advanced System Care ben bunu tavsiye ederim.

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 yıldır Yac kullanıyorum. Olsaydı bir şeyler başıma gelirdi değil mi?[DOUBLEPOST=1434265545,1434265302][/DOUBLEPOST]Her şeyi korumaya alabiliyor. Bu nedenle seviyorum. Arama motorunun değişmesine gıcık olup indirmiştim ana sayfa, internet, ,tarayıcı, uygulama, eklenti, indirme koruması vs. ve Hiçbir zaman boş yere virüs veya tehlikeli yazılım göstermedi. Mesela chrome'a göre .jar ların hepsi tehlikeli fakat YAC olmadığını biliyor. Tehlike bulduğunda direkt işlem yapıyor. Yanında da Microsoft Security Esseantials'ı kullanıyorum. Ne kasma var ne hata var ne de virüs var. Ayrıca korumanın yanında çöpleri tek tuşla temizlemesi, ayarları optimize etmesi falan bilgisayarı hızlandırıyor.[DOUBLEPOST=1434265627][/DOUBLEPOST]Tabii bu bedava sürümü. Eğer satın alırsan tarama falan da yapıyor ama ben dediğim gibi onun için Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
okumaya üsendim ama yac 50 günden sonra bilgiyi yormaya ve oyunları kaşmaya başlar[DOUBLEPOST=1434288439][/DOUBLEPOST]
Ccleaner da virüs??
1 yada 2 tane var ve asırı üstnü insanlar tarafından farkedilir [ virüsü derecesi : düsük[DOUBLEPOST=1434288561][/DOUBLEPOST]ve clear virüs programı değil !?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
okumaya üsendim ama yac 50 günden sonra bilgiyi yormaya ve oyunları kaşmaya başlar[DOUBLEPOST=1434288439][/DOUBLEPOST]
1 yada 2 tane var ve asırı üstnü insanlar tarafından farkedilir [ virüsü derecesi : düsük[DOUBLEPOST=1434288561][/DOUBLEPOST]ve clear virüs programı değil !?
Yalan, oyunların kastığı yok.