MinecraftTurk Forum Logo Tasarımı - Fikirlerinizi alayım..

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Arkadaşlar uzatmadan hemen soruyorum. Eklememi, değiştirmemi veya beğenmediğiniz bir kısmı var mı? Nasıl bir şey olmasını tavsiye edersiniz. şu an ki taslağım bu, lütfen fikirlerinizi rahatça belirtirseniz sevinirim. (Garezsiz, gerçek düşünceler!)

- Çalışma -

Şimdiden dürüst cevap verenlere teşekkür ederim!

NOT:
Son hali yayınlanmıştır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
izleyebilirsiniz. İyi günler!

Son düzenleme:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rengarenk foruma bu logoyu koyarsak olmaz bence. :(
Arkadaşım index üzerinden denedim ben, on numara duruyor. Ona göre tasarladım ve düzenledim. 412x153'lük bir tasarıma ve forum arka planına uygun bir şekilde dizayn ettim. Benim şu an tek sorunum renk, asıl logoyu renkler belirleyecek. Forum arka planına daha uyumlu ve öne çıkacak bir şekilde olmalı.

Teşekkürler.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Kazmayı T yerine koymamanız iyi olmuş çünkü bu biraz demode bir fikir. Bayağı Ü gibi, sondaki T'yi ortak kullanmışsınız. İyi bir iş. :alkış:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kazmayı T yerine koymamanız iyi olmuş çünkü bu biraz demode bir fikir. Bayağı Ü gibi, sondaki T'yi ortak kullanmışsınız. İyi bir iş. :alkış:
Eee sonuçta logolar, kurulan bir işteki (Araba firması, yemek firması, forum vs.) ana konuyu özetçe anlatan çizimlerdir. Bende bunu yansıtmaya çalıştım biraz. Beğendiyseniz ne mutlu bana :)

Rlark

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
R Harfini Değiştirirsek Ve Güzel Bir Boyama İle Harika İşler Çıkabilir
Başarılarının Devamını Dilerim....

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Güzel ama logoya renk ekleseydin biraz sönük kalmış.Yinede başarılı :)