- En iyi cevaplar
- 0
Bana Kalırsa Eski Sunucu Sistemi Güzeldi İlk Açıldığı Zaman Köylü Takası Falan Olmadığı Hali Claimdir Kavimdir Falan Yokken Öyle Bir Serbest Sunucuda WhiteList Olmadan Olmuyor Ve Açtığın 2 Sunucuya Bakarsak 60-70 Kişi WhiteListte Olup Sadece Oyunda Ben Ve Alp Varken Eğer Tekrar WhiteList Olursa Ben Yokum Bu Sefer Ortam Güzel Oluyor 3-4 Kişi Takılıyoruz Ama Sonunda Kapanıp Emekler Gidiyor 2 Kere Uğraştık O Kadar Sırf Şu Ben Gelirim Dedikten Sonra Lapisli Sunucularda Takılanlar Yüzünden Emekler Boşa Gitti Whitelistsiz Olsa Ortam Sağlanmıyor Gelenler Chestleri Çalıyor Claim Yok Warp Yok Market Yok Diye Sövüyor Cart Curt
Eğer Bir Sunucu Açacaksan Öyle Yok Survivaldir Yok Factiondur 2 Sine Birden Girişme Sadece Adam Akıllı Bir Sunucunu Aç
Aslında Güzel Birkaç Fikirde Bulunabilirim Ama Dediklerim WhiteList Olmadan Olacak Türden Değil Ve Onun Olduğunda Başına Gelenleri Biliyoruz
Eğer Bir Sunucu Açacaksan Öyle Yok Survivaldir Yok Factiondur 2 Sine Birden Girişme Sadece Adam Akıllı Bir Sunucunu Aç
Aslında Güzel Birkaç Fikirde Bulunabilirim Ama Dediklerim WhiteList Olmadan Olacak Türden Değil Ve Onun Olduğunda Başına Gelenleri Biliyoruz