Mineliyum Respawn

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sakın 4 GB açıp beni ezme :D 4 GB Yeter de artar be abi. Ha tabi lag olmasın istiyorsan yapabilirsin. Ayrıca o para gerçekten sıkıntı bi ara bende açacaktım harita plugin falan full para yok kapattım mecbur. Hayat işte.

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Justice Abiii :))) Özledim Seni.Nasılsın?İyisindir İnşallah.Kendimi komut konusunda geliştirdim biraz.İstersen Towny açabilirsin.Yardım ederim amaHiç Towny'de oynamadığım için bilmiyorum ve tutar bence.Etiketler çok hoş her zamanki gibi.Seviliyorsun :)
Sevgilerimle,
Semih
(İMZA)

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sakın 4 GB açıp beni ezme :D 4 GB Yeter de artar be abi. Ha tabi lag olmasın istiyorsan yapabilirsin. Ayrıca o para gerçekten sıkıntı bi ara bende açacaktım harita plugin falan full para yok kapattım mecbur. Hayat işte.
:D
Justice Abiii :))) Özledim Seni.Nasılsın?İyisindir İnşallah.Kendimi komut konusunda geliştirdim biraz.İstersen Towny açabilirsin.Yardım ederim amaHiç Towny'de oynamadığım için bilmiyorum ve tutar bence.Etiketler çok hoş her zamanki gibi.Seviliyorsun :)
Sevgilerimle,
Semih
(İMZA)
Yerum :D

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Valla ölümüne Server oyuncusu değilim. Ben server oyuncusu da değilim. Ben Minecraft oynamıyorum zaten la, bi sn...
Ama açacaksan özel bir skript ile rastgele ve değişik şekillerde köy spawnlayan güzel bir survival olabilir.
Aynı şekilde Towny *Bildiğim kadarı ile Krallık ile ilgili vb.* sunucu da öyle olsun, ama köy değil, daha büyük şehirler etc.
Faction açarsan bir daha senin konularına girme cesaretini bulamam :(