MINEPLEX'deki gibi server seçme

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar sadece iskelete komut girdirmek için kullanılır, bir plugin o dediğiniz menüyü yapamaz (hazır pluginler) kendi kodlamanız olursa olabilir

Semum60

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kalbiniz kırmak gibi olmasında :D craftrise kendi kodluyor tüm eklentileri gidip para ile satın almak istemiştim adam anlattı satın alsan da kullanamazsın diye, çok değişik şeyler yapıyorlarmış. Birde beyler craftrise de oyunun başlamasına XX saniye kaldı yazıyor aynı mineplex gibi ona nediyeceksiniz :D

birde commandnpc plugini sadece npc oluşturup komut vermeye yarar başka bir işe yaramaz :)

@WeepingAngelTR kendisine sormanız daha manıtklı olacaktır bence

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalbiniz kırmak gibi olmasında :D craftrise kendi kodluyor tüm eklentileri gidip para ile satın almak istemiştim adam anlattı satın alsan da kullanamazsın diye, çok değişik şeyler yapıyorlarmış. Birde beyler craftrise de oyunun başlamasına XX saniye kaldı yazıyor aynı mineplex gibi ona nediyeceksiniz :D

birde commandnpc plugini sadece npc oluşturup komut vermeye yarar başka bir işe yaramaz :)

@WeepingAngelTR kendisine sormanız daha manıtklı olacaktır bence
ben, bana hazır eklenti verin demiyorum. nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olun diyorum.
Ama hazır eklenti versenize de fena olmaz

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben, bana hazır eklenti verin demiyorum. nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olun diyorum.
Ama hazır eklenti versenize de fena olmaz
Mantığını söyleyeyim en azından; Bir envanter oluşturuyor , o envantere eklenecek sunucuları seçiyor. Eğer eklenen sunucu müsait ise yeşil yün ile o envantere ekleniyor ve sen tıkladığında verileri güncelliyor. Sonra yeniden sunucuları teker teker kontrol ediyor eğer müsait değil ise eklemiyor ve diğer sunucuyu kontrol ediyor müsait mi diye müsait ise ekliyor sonra diğer sunucuya geçiyor vs.

Bu işlemler kod ile yapılıyor.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Olmayan şeyimi yaratıcak? başka sunucudan online çekme olmuyor skript ile ve MOTD yi nasıl çekicek? bunun için bi addon vs yok skunity de tek tek baktım zamanında anca JAVA ile oluyor.
Skript hariç, java işlerinden anlamam ancak, 1 MySQL şeysini birkaç sunucu kullanabiliyor ise, skript ile değerleri oraya kaydederek yapılabilir. MySQL birden fazla sunucuda kullanılmıyorsa bilemem.