NAV_the_great
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
admin servere güzel bir şekilde giriyordum ama şu an unknow host diye hata veriyor 1.7.4 sürümünde yardım edebilirseniz sevinirim !
Giriş Yapmayı Tekrar Denediniz Mi ? olmadıysa doğrudan bağlan'dan giriş yapmayı deneyin birde.admin servere güzel bir şekilde giriyordum ama şu an unknow host diye hata veriyor 1.7.4 sürümünde yardım edebilirseniz sevinirim !
teşekkürler yardımın için şimdi servere güzelce girebiliyorumGiriş Yapmayı Tekrar Denediniz Mi ? olmadıysa doğrudan bağlan'dan giriş yapmayı deneyin birde.
İyi Oyunlarteşekkürler yardımın için şimdi servere güzelce girebiliyorum![]()
Bazı Sunucular oyuncular vs bot atmaya kalkabiliyor o arada sizde girmeye kalktığınızda sunucu sizi bot olarak algılayabilir nadiren :/[DOUBLEPOST=1438128400,1438128302][/DOUBLEPOST]Ben servere bir türlü giremedim kaç hesabım varsa hepsi ile denedim ama hepsinde ./login yazın yazıyodu yada beni bot olarak görüyodu
Burayı Bu Tür Şeyler İle Meşgul EtmeyinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.AdoBH Rehber küfür ediyor ilgilenin artık
İLGİLENİN PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS
Enough bitch fucking problemsBazı Sunucular oyuncular vs bot atmaya kalkabiliyor o arada sizde girmeye kalktığınızda sunucu sizi bot olarak algılayabilir nadiren :/[DOUBLEPOST=1438128400,1438128302][/DOUBLEPOST]
Burayı Bu Tür Şeyler İle Meşgul EtmeyinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'den Foruma Bir Konu Açmalısınız.
netheri kendi adanizdan portal kurmaniz gerekiyor ayrica sadece nether mobarena ve avcida olurseniz itemleriniz duser adadan duserseniz olmez spawna isinlanirsiniz adada olurseniz ise itemleriniz dusmezskyblock server hakkında bilgi alabilirmiyim warplarda nether varmı adadan düşünce veya ölünce itemler gidiyormu gidiyorsa birtek nerde gidiyor cvplarsanız sevinirim çünkü çoğu servera giriyorum bu soruları soruyorum kimse cvp vermiyor( kendi arasında kavga ediyorlar genelde)..
Bu Yorumunuz Için Teşekkürler İyi Oyunlar Dileriz.[DOUBLEPOST=1439545966,1439545428][/DOUBLEPOST]Güncel!Server Çok güzel başarılı ordayım nick : ByBuqRaa