[ MineQuality] FlareNW Ekibi Faction Sunucu Olarak Tekrar Başladı !

NAV_the_great

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
admin servere güzel bir şekilde giriyordum ama şu an unknow host diye hata veriyor 1.7.4 sürümünde yardım edebilirseniz sevinirim !

FatmaZehra123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben servere bir türlü giremedim kaç hesabım varsa hepsi ile denedim ama hepsinde ./login yazın yazıyodu yada beni bot olarak görüyodu

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben servere bir türlü giremedim kaç hesabım varsa hepsi ile denedim ama hepsinde ./login yazın yazıyodu yada beni bot olarak görüyodu
Bazı Sunucular oyuncular vs bot atmaya kalkabiliyor o arada sizde girmeye kalktığınızda sunucu sizi bot olarak algılayabilir nadiren :/[DOUBLEPOST=1438128400,1438128302][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AdoBH Rehber küfür ediyor ilgilenin artık -_-<_<<_<<_<<_<-_--_--_-:S:S:S:sinirli::sinirli::sinirli:

İLGİLENİN PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS PLS
Burayı Bu Tür Şeyler İle Meşgul Etmeyin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
'den Foruma Bir Konu Açmalısınız.

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu online !

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[DOUBLEPOST=1438959356,1438341446][/DOUBLEPOST]Flare Network Online !

mts32

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
skyblock server hakkında bilgi alabilirmiyim warplarda nether varmı adadan düşünce veya ölünce itemler gidiyormu gidiyorsa birtek nerde gidiyor cvplarsanız sevinirim çünkü çoğu servera giriyorum bu soruları soruyorum kimse cvp vermiyor( kendi arasında kavga ediyorlar genelde)..

EnderBy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
skyblock server hakkında bilgi alabilirmiyim warplarda nether varmı adadan düşünce veya ölünce itemler gidiyormu gidiyorsa birtek nerde gidiyor cvplarsanız sevinirim çünkü çoğu servera giriyorum bu soruları soruyorum kimse cvp vermiyor( kendi arasında kavga ediyorlar genelde)..
netheri kendi adanizdan portal kurmaniz gerekiyor ayrica sadece nether mobarena ve avcida olurseniz itemleriniz duser adadan duserseniz olmez spawna isinlanirsiniz adada olurseniz ise itemleriniz dusmez
:)
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[DOUBLEPOST=1439324386,1439155151][/DOUBLEPOST]Sunucu Online TeamPvP Hariç Tüm Haritaları Kendi Elimizle Yaptık...

GGWhaq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Çok güzel başarılı ordayım nick : ByBuqRaa
Bu Yorumunuz Için Teşekkürler İyi Oyunlar Dileriz.[DOUBLEPOST=1439545966,1439545428][/DOUBLEPOST]Güncel!
Sunucudaki Aşırı Lag Sorununu Elimizden Geldiğince Kaynağını Bulup Düzeltmeye Çalışıyoruz.Sunucudaki Ufak 1-2 Sorunu Düzelttikten Sonra Yeni Sunucular Sizinle Olabilir.Sunucudaki Yetkililerimiz Artık Daha Fazla Online Olarak Bu Süre Içinde Ellerinden Geldiği Kadar Size Yardımcı Olmaya Çalışacaktır.Hepinize İyi Oyunlar Dileriz!
FlareNetwork Yönetim Ekibi.