MineTurk Pro Plugin Paketi İle İlgili Açıklama ve Sonuçlar.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler üstte gördüğüm konu hakkında değilde Furkan sen ve başka bir çocuk daha aynı şeyi yazmışsınız.
"Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki" neyi var ki güzel ülkemizin?
Boş yere ülkeyi kötülemeyin herkes Türkiye cahil diye diye geriye gidiyoruz. Türkiye'ye cahil toplum diyenler bu güne kadar ne yapmışlar ki?
Ülkeyi kötülemeyin!
Hocam herkes yazar, isteyen yazar tabi o yazanın insafına kalmış bir durum gerisine bir şey diyemem. Ozaman çoluk çocuk bu işlere karışmasın diyelim konuyu kapatalım.

bu ülkedeki herkes minecraft mı oynuyor? peki bu ülkedeki herkes o paketi alıp ben yaptımmı diyor?Hayır. ozaman bütün bir ülkeyi kötülemeyi kes.
Hahahaha çocuğum benim, herkesi kastetmedim zaten olaya dar bakmazsan sevinirim :)

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanlara yardım etmek kötü bir şey değil ayrıca rütbe konusuna gelicek olursak şunu kavrayamadınız bi türlü rütbeler aslında prison içindir ne alametse siz çıkardınız tamam buna lafım yok ama sonra 1 yıl sw işlerini bıraktım geldim baktım heryerde rütbe var bunela dedim kendi kendime birde ülkeyi kötülemekte yanlış bir şey yapıon.
Ülkeyi bana savunmayın ben burada ülkeyi kötülediysem bu konunun içerisinde olan kişileri kastettim olaya biraz dar bakmayın ya da sizde sorun var bilemem ? Cahil değiliz diyip dolaşmayın, asıl konu buradan başlıyor işte şu cahillik tavırları bırakın.

FurkanYLMZ

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak şu yaş takıntısından vazgeçmeniz gerekiyor. 13-14 yaşındaki çocuklar diyerek bu işi yapan yaşı daha büyük kişileri yoksaymış oluyorsun. Belki çok klasik olacak ama akıl yaşta değil baştadır. Aklı başında ve olgun olan 13 yaşında bir çocuk da olabilir, 17-18 yaşında paketi sahiplenen de olabilir. Bunu yaşa bağlaman çok gereksiz.
Senin paketini kullanan sunucu +50 oluyorsa ve senin sunucun +30'u geçmiyorsa paketi kullanmalarında suç aramak yerine kendinde bir eksik aramalısın.
dostum haklısın haksız değilsin fakat karşıma çıkan kişilerin tavırları o yaşlara uygun ben zaten onlardan bahsediyorum akıl yaşta değil baştadır lafını doğru bulmam, çünkü insanların çoğu yaşına göre olgunlaşıyor. Konuyu iyi ve ayrıntılı okumanı tercih ederim.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ERETNAĞĞĞĞĞĞĞ <3 <3

TEKRAR AÇSAMMI :D
Geç kaldın :D Ben efeyim dersin bide.

TheHeist

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler üstte gördüğüm konu hakkında değilde Furkan sen ve başka bir çocuk daha aynı şeyi yazmışsınız.
"Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki" neyi var ki güzel ülkemizin?
Boş yere ülkeyi kötülemeyin herkes Türkiye cahil diye diye geriye gidiyoruz. Türkiye'ye cahil toplum diyenler bu güne kadar ne yapmışlar ki?
Ülkeyi kötülemeyin!
Dost'um gerçekten başarılısın ama çok dar düşünüyorsun. Adamlar internete koyuyor 2 - 3 gün sonra biri çıkıyor "Paket bana ait'tir. Çalınması veya değiştirilmesi durumunda yasal işlem başlatılacaktır." Böylelerini çok gördüm @FurkanYLMZ burada haklıdır. ÜLKE'yi kötülemek diye bi'şey yok sadece öyleleri yüzünden gerideyiz. Ve eminim ki bütün TÜRK Sunucular birleşse MCSG'den de MİNEPLEX'den de iyi bir sunucu ortaya çıkar...

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dost'um gerçekten başarılısın ama çok dar düşünüyorsun. Adamlar internete koyuyor 2 - 3 gün sonra biri çıkıyor "Paket bana ait'tir. Çalınması veya değiştirilmesi durumunda yasal işlem başlatılacaktır." Böylelerini çok gördüm @FurkanYLMZ burada haklıdır. ÜLKE'yi kötülemek diye bi'şey yok sadece öyleleri yüzünden gerideyiz. Ve eminim ki bütün TÜRK Sunucular birleşse MCSG'den de MİNEPLEX'den de iyi bir sunucu ortaya çıkar...
Ben paketle ilgili bir şey demedim! Sadece son zamanlarda çok ama çok gözüme batan durmadan Türkiye kötüleniyor, eziliyor, aşağılanıyor.
Yoksa bizde biliyoruz birleşsek muhteşem şeyler yapacağımızı :)
Bak tekrar söylüyorum konumuz Furkan Yılmaz'ın plugin paketi veya kendisi değil.
Lütfen konuyu uzatmayalım konuyu kirletmeyelim :)