MiniGames Yapacağım Yardım Edebilecekler ?

Konu Yeri Doğrumu ?

• Doğru

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hatalı

Kullanılan: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bir Minigames Yapacağım Varmı Yokmu Haberim Yok Ama Yardım Edebilirseniz Sevinirim
MiniGames Nasıl Olacak
Her Takım Ayrı Yerlerde Aynı Parkurları Yapacak Parkurların Bazı Yerlerinde Takıma Göre Değişen Bloklar Olacak
O Blokları Toplayıp Şaltere Giden Yol Yapacaklar İlk Giden Takım Kazanacak
Hangi Kodlar Kullanılacak
Aslında Pek Fazla Kod Bilgim Yok Minigames 1.8.4 Sürümüne Uygun Kodlar Kullanılarak Yapılacak​
  • Tellraw Code
  • Title Code
  • Scoreboard Code
Bukkit'de Kuracağım Serveri Ona Göre WorldEdit vs. Pluginler

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yoo yaşa göre muamele değil çünkü artık küçük çocuklarla konuşmak istemiyorum mesela 12-13 yaşındaki kişilerle
Mantıklı Ama Minigames Konusuna Dönsek Daha İyi Olacak Dahaca Fikrim Bu Ekibi Toplayabilirsem Dahada Geliştirebiliriz.

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Komutlarla aram biraz iyidir yardım edebilirim .Özel mesajdan ulaşırsan sevinirim . ( tabii eğer yardım istiyorsan)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zor bir şeye benzemiyor ama ayrıntılı bilgi olmadığı için komutlar hakkında pek bir fikir sahibi olamadım.

Çeviri: Kaba (buradaki kaba hızlı ve ayrıntısız anlamında kullanılmıştır) şekilde anlatıldığı için şu an aklımda ne yapacağın ve hangi komut istediğini anlayamadım diyebiliriz.

Skrillox

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zor bir şeye benzemiyor ama ayrıntılı bilgi olmadığı için komutlar hakkında pek bir fikir sahibi olamadım.

Çeviri: Kaba (buradaki kaba hızlı ve ayrıntısız anlamında kullanılmıştır) şekilde anlatıldığı için şu an aklımda ne yapacağın ve hangi komut istediğini anlayamadım diyebiliriz.
Tam Olarak Minigames Böyle Olacak Ayrıntılar Topladığım Ekip ile Belirlenecek.