Mira,mira,mira :(

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben MineTurkNW sunucu ortağı bi nevi sahibi bugün sizlere bir sunucunun argo ve kötülemek istemiyorum ama konularında yok reklamcı yok yok biz reklam yaptirmiyoruz falan diye dır dır eden bir kaç kişi var, ama bizim sunucuya gelip 4-5 kişi bi anda chate server reklamlarını yapıyor bide 600 TLlik VİP SATIŞI yapmış sunucu hub olarak geçiyor bide haha, eggwars ne zaman açılcak diyor bu adam imkan olunca diyor bide sunucuda milyon tane vip var, 80 kusur slot olan sunucusu 92 kişi sokuyor bot ile :D sonrada chati hemen siliyor vallahi süper mantık ve bunu Nitrado yetkililerine bildirdik, moderatoru falan gördü en kısa zamanda ilgilenceklermis bide çıkıp yok nerde kanıt falan diye konuşmayın lütfen buyurun kanıt :
adminimiz çekmiş bunu ben memleketteyim geldikten sonra bire bir konuşup bu işi bi noktaya vardirma yönünde konuşcam. Böyle bir konu açmak istemedim ama siz istediniz :( Kolay gelsin iyi forumlar.

MineTurkNW

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim üstümüzde bir şey deildir bu Boşuna Bir Suç Atmayınız Biz Bot Yerine DDos tercih ederiz Düşman sunucularımıza

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Buyrun Birde Buna Bakın Sonra Konsun

Buyrun Birde Böyle bakın

daha bakın bakın
bol var daha
Ahah, bundan bizene Ahmet veya ben mi kufur ettim adamı sen tehdit et sonra buna saklan vallahi pes, ddos attığınız biliyoruz sabahtan beri uğraşıyorsunuz. Yer sağlayıcımiz ile konusmaktayiz. Neyse iyi slot buğu yapmalar ve bot atmalar.

DDos atarak iyi yere gelemessin emeginle gel böyle yerlere yoksa takozlar dusersin yere mazAllah.

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
80 kusur slotluga 92 kişi sokan ben değilim sahte kullanıcı sokun hadi birazdaha bot basalim neyse hadi ugrasmayalim birbirimizle senin için daha iyi olur.DDos atarak iyi yere gelemessin emeginle gel böyle yerlere yoksa takozlar dusersin yere mazAllah.

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buyrun Birde Buna Bakın Sonra Konsun

Buyrun Birde Böyle bakın

daha bakın bakın
bol var daha
Skype sslerinde MineTurkNW'nin bir yetkilisi olduğunu nereden anlayacağız ? Belki adam serverı sevmiştir, IP adresini duruma yazmıştır olamaz mı ? Sunucu sahibinin adı ve soyadı "Emirhan Karabulut" olsa bile skype'da eklediğimiz kişilerin adlarını değiştirebiliyoruz. Belki sen bunu yapmışsındır ? Saçma sapan, uyduruk uyduruk ssler atmayın lütfen. ErtanD şuanda haklı. Tamamen tarafsız olarak ErtanD'nin haklı olduğunu düşünüyorum. Daha da önemlisi ahlakını belli etmiş oldun. Birisine ne cüretle "...Biz Bot Yerine DDos tercih ederiz Düşman sunucularımıza." diyorsun anlamıyorum.

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahah, bundan bizene Ahmet veya ben mi kufur ettim adamı sen tehdit et sonra buna saklan vallahi pes, ddos attığınız biliyoruz sabahtan beri uğraşıyorsunuz. Yer sağlayıcımiz ile konusmaktayiz. Neyse iyi slot buğu yapmalar ve bot atmalar.

DDos atarak iyi yere gelemessin emeginle gel böyle yerlere yoksa takozlar dusersin yere mazAllah.
adam olacaksınız reklam yapmıyacaksınız Reklam Yaparsanız Böyle Yersiniz Emin Olunki farkımız kat kat iyi

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skype sslerinde MineTurkNW'nin bir yetkilisi olduğunu nereden anlayacağız ? Belki adam serverı sevmiştir, IP adresini duruma yazmıştır olamaz mı ? Sunucu sahibinin adı ve soyadı "Emirhan Karabulut" olsa bile skype'da eklediğimiz kişilerin adlarını değiştirebiliyoruz. Belki sen bunu yapmışsındır ? Saçma sapan, uyduruk uyduruk ssler atmayın lütfen. ErtanD şuanda haklı. Tamamen tarafsız olarak ErtanD'nin haklı olduğunu düşünüyorum. Daha da önemlisi ahlakını belli etmiş oldun. Birisine ne cüretle "...Biz Bot Yerine DDos tercih ederiz Düşman sunucularımıza." diyorsun anlamıyorum.
Seni tanımıyorum ama çok güzel konuşmussun boyleleri yediremiyor işte napicaksin..

adam olacaksınız reklam yapmıyacaksınız Reklam Yaparsanız Böyle Yersiniz Emin Olunki farkımız kat kat iyi
ulan deli misin nesin sen reklamı yapan yukarda sensin haha. Adamlikta kat kat senden ustunuz cidden pes sana.

Kirli cikintiniz belli oluyor diye az daha uydurun evet evet kanıt lütfen :((

Baggi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seni tanımıyorum ama çok güzel konuşmussun boyleleri yediremiyor işte napicaksin..

ulan deli misin nesin sen reklamı yapan yukarda sensin haha. Adamlikta kat kat senden ustunuz cidden pes sana.
ErtanD gayet haklısın. Fakat "deli" vesaire gibi kelimeler kullanma lütfen.

Reklam yaptığının kanıtı var mı ?

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ErtanD gayet haklısın. Fakat "deli" vesaire gibi kelimeler kullanma lütfen.

Reklam yaptığının kanıtı var mı ?
hocam ciddiyim cok sinirliyim şuanda kusura bakmayın benim yerimde olsan sende boyle derdin bizim Ahmet server sahibine "siz kime cattiginizi bilmiyorsunuz" diye skypetan mesaj atan adamdan ve sunucusundan ne beklersin ki şimdi kanıt ver der kendisi Ahmet ile olan konuşmayı atsin :)

Ve yersiniz derken DDos attığını mı ispatliyorsun ona göre gereken işlemi yaptırıcam da.

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece Susacaksınız Mira Faction Ayakların altına Kırmızı Halıyı Seren Çocuklar olarak bilineceksiniz koclar haydi kolay gele konu kilit

ErtanD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sadece Susacaksınız Mira Faction Ayakların altına Kırmızı Halıyı Seren Çocuklar olarak bilineceksiniz koclar haydi kolay gele konu kilit
Helal be sana evet arkadaşlar gördüğünüz gibi yazdığımız yorumlara sadece böyle yazıp kaçıp giden bir sunucu sahibi, kendini de ifsalamiş oldu. He bide kardeşim bunu bil ki kırmızı halı falan artık ayaklarının altında olmaz :( o çocuklardan değiliz biz aahah. Konu kilitmiş :(
Beyler yorumlarınızı bekliyorum