| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

JackAttackAz

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
gerçekten güzel bir server güzel eşyalar var amam hack ve ilgisiz rehberler var rehberlere soru soruyyosun rehberdeil başkaları cevap veriyoor ama onun dıında güzel bir server

CcKAANCc07

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi hayatim da gordugum en iyi faction server her şey var yani ne anliyim bilemedim ama mükemmel ötesi ya hıc sıkılmassınbu serverde okadar güzelki co güzel lapis kazinca kagıt felan verıyo ozel kılıc larfelan muhtesem gelmnizi oneririm

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Işte , bizden yardım alıp sonra ise tekrar bize söven bir kurucusu var. Sunucularına girdiğim anda banlandım zaten. Daha ne diyeyim yürümeyeceği belli idi.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Konu Tasarımı Güzel, Pluginlerde Güzel Sadece Birşeyi Sevmedim.
Oda Buildiniz:( Gerçekten Geliştirilmeli.Yardım İstiyorsanız Benle İletişime Geçebilirsiniz.
Ücretsiz Yapıyorum.İyi Günler Skype Adresim
; Murat.Bircandan

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ACILDIIIIIIIIIIIIIIIIII

Konu Tasarımı Güzel, Pluginlerde Güzel Sadece Birşeyi Sevmedim.
Oda Buildiniz:( Gerçekten Geliştirilmeli.Yardım İstiyorsanız Benle İletişime Geçebilirsiniz.
Ücretsiz Yapıyorum.İyi Günler Skype Adresim
; Murat.Bircandan
Tesekkürler İyi OYunlar dilerim

Bir ara sunucu hub olcak diye bir muhabbet geçiyordu. Hadi hayırlısı...
tekrar düzelttik

@JackWold @SilverLight @TheBlueDeath @BarisYLMZ59 @likelike @CcKAANCc07 @JackAttackAz @AkasyaCraft @SkeletonMiner @gnarlar @ibrahimyapar @SkyMrEnes @ProPlayer55 @AlqTr @Abilty @hasan9 @Bestcrafter @atakan3256 @serhat2110 @DemonicKing123 @emrebaba61600 @Tparsız @toygarahmet @emir_223 @Harunkbts @MD_Optional @rstblc234 @afesraca @HitPop @CngzhnDSTN @iFakeGlobal @Prefer @Moriarty @Harunkbts @Prefer @iFakeGlobal @Marinokun @makif801 @ProBerkinKs @DrFusionn @Bestcrafter @iNovaCrahedTNP @CngzhnDSTN @santins10 @ltfi04 @ibokars36 @starcraft147 @startcraft @Skroob @fallen2k3 @creeper151515 @mahmut5858 @Y3K @495can495 @barisyilmaz1433 @AkasyaCraft @tunopvo @TRCollapse @SonHukumdarAkad @batuhan432 @KadirYLCN @SteveKafası @YasirUS @Greyder @Myper @KirazTR @AdexTR @AzepTR @Poyro @seslen
@asdada123 @Krakentr

Sunucumuz Tekrardan Aktiftir Bir kac Sey Degisti Ve Sıfırlandı Hersey Yeniden Hadi Bakalım Bekliyoruzzzz

Güncel 26.03.2016