MMORPG Oyun Önerisi

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Elder Scrolls Online ı öneriyor bir arkadaşım. Deneyimim olmadı yalnız bende sorayım. Bileni var ise oyunu tavsiye eder misiniz ? Ayrıca oyuncusu var mıdır ?
Ben bilmiyorum ama oynayanlar Tes loreuyla pek bağlantısı yok diyorlar
Yine de o kocaman Tamriel için oynanır 100 liran varsa[DOUBLEPOST=1437330115,1437329614][/DOUBLEPOST]
ben oyunu almıştımda indirmeye fırsatım olmadı. Oyunu oynayan bütün arkadaşlarım Elder Scrolls online'yi öneriyor. Oyunda bütün elder scrolls serisindeki mapların olduğundan bahsetti arkadaşım. ( Skyrim dahil )
Tüm tamriel var hatta daha önceki oyunlarda görmediğimiz yerler falan da var

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Path of Exile oynuyorum şuanda Cabala benziyor bayada eğlenceli para yerine takas sistemi var ayrıca pasif özellikler çok fazla tavsiye ederim

Signaturst

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
World of Warcraft oyna. F2P oyunlara sakın bulaşma, oyun bedava olur lakin item için tonlarca para vermen gerekir. Kesinlikle WoW oyna daha az para verirsin. Yoksa F2P oyunlarda parası olan ezer geçer.
WoW devri bitti. Hiç başlama daha iyi. Bkz tecrübe konuşuyor (11 Years)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Allods -.- (bırakıyorum geri dönüyorum şu oyuna'da )
Efsaneler:
Wow(World Of Warcraft): Paralı lakin bilinen en iyi mmorpg.
Guild wars 2: Paralı.
ArcheAge @SearchTR selamlar. (parasız).
Tera (Parasız) Muhteşem...
Aion (Kuş olup uçalım kardeş ne bekliyon burasi türkiye). (parasız)
Ve Bonus Trove Voxel MMOdur kendisi ve gerçekten çok güzel. Muhteşem.. .D (parasız).
Biraz daha ekliyelim nedersin?
Elder Scrolls Online (Paralı) SKYRİM <3
Blade & Souls <3
The Secret Worlds <3

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Allods -.- (bırakıyorum geri dönüyorum şu oyuna'da )
Efsaneler:
Wow(World Of Warcraft): Paralı lakin bilinen en iyi mmorpg.
Guild wars 2: Paralı.
ArcheAge @SearchTR selamlar. (parasız).
Tera (Parasız) Muhteşem...
Aion (Kuş olup uçalım kardeş ne bekliyon burasi türkiye). (parasız)
Ve Bonus Trove Voxel MMOdur kendisi ve gerçekten çok güzel. Muhteşem.. .D (parasız).
Biraz daha ekliyelim nedersin?
Elder Scrolls Online (Paralı) SKYRİM <3
Blade & Souls <3
The Secret Worlds <3

TES Online Bedava mı ne olacaktı nerede o günler*

12berko123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
S4 League ne oynardım be ;D ama çok acayip bi sürü hayvan gibi hack var aslında güzel oyun ama hack var hack can sıkıyorlar. Neverwinter oyna bence çok sağlam oyun

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
s4league gibi bi' oyun bulursan kardeşim söyle bana sana oyundaki hesabımı vereceğim oyunu da bırakacağım en efsane anime oyunudur s4league oynamazsan adam değilsin 3.5 yıllık tecrübem var sana istediğin gibi yardımcı olurum oyun third person anime shooter bu arada mmorpg değil

mmorpg istiersen origiri oynayabilirsin 29. seviyedeyim sana eşya, level konusunda her türlü yardım ederim