Hayır, PvP yok.PVP yok ama dimi ?
Hayır, PvP yok.PVP yok ama dimi ?
Ben bilmiyorum ama oynayanlar Tes loreuyla pek bağlantısı yok diyorlarElder Scrolls Online ı öneriyor bir arkadaşım. Deneyimim olmadı yalnız bende sorayım. Bileni var ise oyunu tavsiye eder misiniz ? Ayrıca oyuncusu var mıdır ?
Tüm tamriel var hatta daha önceki oyunlarda görmediğimiz yerler falan da varben oyunu almıştımda indirmeye fırsatım olmadı. Oyunu oynayan bütün arkadaşlarım Elder Scrolls online'yi öneriyor. Oyunda bütün elder scrolls serisindeki mapların olduğundan bahsetti arkadaşım. ( Skyrim dahil )
minecraft ile alakası yok oyunun.Gençler Trove sizce güzelmi başlamalımıyım Minecraft'dan farkı nedir biraz açarmısınız oynayanlar?
10 dakikaya indiriyon yarım saatte oyuna giriyonminecraft ile alakası yok oyunun.
dungeon basıyon savaşıyon skiller falan kullanıyon.
10 dk da iniyor zaten indir dene.
çünkü oyunun sunucuları son oyuncu sunucularından daha berbat :/10 dakikaya indiriyon yarım saatte oyuna giriyon
Birileri şu oyuna para çeksin de daha kısa sürede girelim inşçünkü oyunun sunucuları son oyuncu sunucularından daha berbat :/
WoW devri bitti. Hiç başlama daha iyi. Bkz tecrübe konuşuyor (11 Years)World of Warcraft oyna. F2P oyunlara sakın bulaşma, oyun bedava olur lakin item için tonlarca para vermen gerekir. Kesinlikle WoW oyna daha az para verirsin. Yoksa F2P oyunlarda parası olan ezer geçer.
Malezya Serverı mı ilk defa duyuyorumKnight onlineye aşırı bağlıysan benim gibi malezya serverine gelebilirsin oyunun ilk zamanları![]()
TES Online Bedava mı ne olacaktı nerede o günler*Allods -.- (bırakıyorum geri dönüyorum şu oyuna'da )
Efsaneler:
Wow(World Of Warcraft): Paralı lakin bilinen en iyi mmorpg.
Guild wars 2: Paralı.
ArcheAge @SearchTR selamlar. (parasız).
Tera (Parasız) Muhteşem...
Aion (Kuş olup uçalım kardeş ne bekliyon burasi türkiye). (parasız)
Ve Bonus Trove Voxel MMOdur kendisi ve gerçekten çok güzel. Muhteşem.. .D (parasız).
Biraz daha ekliyelim nedersin?
Elder Scrolls Online (Paralı) SKYRİM <3
Blade & Souls <3
The Secret Worlds <3