Mod Fikri[Yardım]

İstediğiniz mod hangi şekilde olsun ?

• Anime-Manga tarzı

Kullanılan: 6 21.4%
  • Büyü

Kullanılan: 9 32.1%
  • Technic

Kullanılan: 13 46.4%

• Kullanılan toplam oy
    28

bugrakagan2003

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ya Güzel farklı bir enerji türü olan bir technic mod yada thermal expansion için bir addon yap

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şeytan meyveleri yap yiyince ateş filan kontrol edilsin
Düşünülebilir ve gayet güzel bir fikir açıkçası[DOUBLEPOST=1410035693,1410035608][/DOUBLEPOST]
Tokyo Ghoul yapabilirsin. Benim fikrim:

Sık bulunan seviye 1 ghoullar sadece gold kılıçla ölüyor, içinden ghoul essance düşüyor, o essance ile quinque kılıçları yapılıyor. Son boss tek gözlü ghoul olacak. Fikir bence güzel ve geliştirilebilir.
Tokyo Kushu(Ghoul)'un mangasında quinque'ler hakkında daha farklı bahsediyor o kısım hariç güzel bir kurgulama.Şehir halinde bulunan bölgeleri de eklemeyi düşünüyorum 11.Bölge gibisinden.[DOUBLEPOST=1410035753][/DOUBLEPOST]
Bence ya Güzel farklı bir enerji türü olan bir technic mod yada thermal expansion için bir addon yap
Thermal Expansion için addon düşünülebilir.Dediğim gibi Işıktan üretilebilen enerji çeşitleri ile ilgili bir şey yapılabilir.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Düşünülebilir ve gayet güzel bir fikir açıkçası[DOUBLEPOST=1410035693,1410035608][/DOUBLEPOST]
Tokyo Kushu(Ghoul)'un mangasında quinque'ler hakkında daha farklı bahsediyor o kısım hariç güzel bir kurgulama.Şehir halinde bulunan bölgeleri de eklemeyi düşünüyorum 11.Bölge gibisinden.[DOUBLEPOST=1410035753][/DOUBLEPOST]
Thermal Expansion için addon düşünülebilir.Dediğim gibi Işıktan üretilebilen enerji çeşitleri ile ilgili bir şey yapılabilir.
Tekkit Classic mk1-mk2-mk3 Işık yapildi :o

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hmm. Bir düşünmem gerek.
Sanırım buldum ! Tek blok boyutlu kanalı değiştirilebilen bir televizyon.
Ya da ayna ekleyebilirsin çok şık olur :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mod dersi olayı vardı.O ne oldu?
Kısaca dershane sınavları + isteksizlik diyebiliriz.Dersi yapacağım ama 2 ay mı 1 ay mı veya 1 hafta içinde olur mu bilemem.Oyun,kodlama dersi,amv yapacağım bir kanal açmayı düşünüyoruz arkadaşlarla fakat tam tarih veremiyorum ne yazık ki.(Ayrıca bir kaç hafta eclipse ekranı görmek istemiyorum beynimin eriyeceği seviyeye ulaştım)[DOUBLEPOST=1410594219,1410594148][/DOUBLEPOST]
Meyve ağaçları modu yapabilirsin
Sadece meyve ağaçları üzerine mi oluşacak ? Meyve ağacı eklediysem çeşitli bitkiler de eklemeyi düşünürüm şahsen.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Moduler Power suit tarzi bir mod kullanisli olur. Moduler power suitin sevmedigin yonu enerjisi icin IC2 yada thermal ex... modu gerekiyor. Birde minecrafta aton molekul kavrami gelse mesela kiriktasi atomlarina ayirip o atomlardan baska maddeler uretsek cok guzel olurdu