bugrakagan2003
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bence ya Güzel farklı bir enerji türü olan bir technic mod yada thermal expansion için bir addon yap
Düşünülebilir ve gayet güzel bir fikir açıkçası[DOUBLEPOST=1410035693,1410035608][/DOUBLEPOST]şeytan meyveleri yap yiyince ateş filan kontrol edilsin
Tokyo Kushu(Ghoul)'un mangasında quinque'ler hakkında daha farklı bahsediyor o kısım hariç güzel bir kurgulama.Şehir halinde bulunan bölgeleri de eklemeyi düşünüyorum 11.Bölge gibisinden.[DOUBLEPOST=1410035753][/DOUBLEPOST]Tokyo Ghoul yapabilirsin. Benim fikrim:
Sık bulunan seviye 1 ghoullar sadece gold kılıçla ölüyor, içinden ghoul essance düşüyor, o essance ile quinque kılıçları yapılıyor. Son boss tek gözlü ghoul olacak. Fikir bence güzel ve geliştirilebilir.
Thermal Expansion için addon düşünülebilir.Dediğim gibi Işıktan üretilebilen enerji çeşitleri ile ilgili bir şey yapılabilir.Bence ya Güzel farklı bir enerji türü olan bir technic mod yada thermal expansion için bir addon yap
Tekkit Classic mk1-mk2-mk3 Işık yapildiDüşünülebilir ve gayet güzel bir fikir açıkçası[DOUBLEPOST=1410035693,1410035608][/DOUBLEPOST]
Tokyo Kushu(Ghoul)'un mangasında quinque'ler hakkında daha farklı bahsediyor o kısım hariç güzel bir kurgulama.Şehir halinde bulunan bölgeleri de eklemeyi düşünüyorum 11.Bölge gibisinden.[DOUBLEPOST=1410035753][/DOUBLEPOST]
Thermal Expansion için addon düşünülebilir.Dediğim gibi Işıktan üretilebilen enerji çeşitleri ile ilgili bir şey yapılabilir.
Equilent Exchange'den bahsediyor olmalısın.Benim dediğim çok farklı tarzda enerjilere çevrilecek bir şey (nükleer tarzda)Tekkit Classic mk1-mk2-mk3 Işık yapildi![]()
Düşünülecek..Valla Infamous Second Son'daki gibi elimden ateş çıkmasını, düz duvara tırmanmayı ve elimden video kılıcının çıkmasını isterim.
Magical Wands'a NEI desteği ve bir kaç mod detayı ekleyeceğim.Şimdilik yeni bir mod fikrini askıya aldım.Hmm. Bir düşünmem gerek.
Sanırım buldum ! Tek blok boyutlu kanalı değiştirilebilen bir televizyon.
Ya da ayna ekleyebilirsin çok şık olur![]()
MagiWands'a ayna eklenebilir aynada görünen şeyi bir aletle aynaya sağ tıklayıp kopyalama falan güzel olur aslındaKırıldım şimdi ;(
Kısaca dershane sınavları + isteksizlik diyebiliriz.Dersi yapacağım ama 2 ay mı 1 ay mı veya 1 hafta içinde olur mu bilemem.Oyun,kodlama dersi,amv yapacağım bir kanal açmayı düşünüyoruz arkadaşlarla fakat tam tarih veremiyorum ne yazık ki.(Ayrıca bir kaç hafta eclipse ekranı görmek istemiyorum beynimin eriyeceği seviyeye ulaştım)[DOUBLEPOST=1410594219,1410594148][/DOUBLEPOST]Mod dersi olayı vardı.O ne oldu?
Sadece meyve ağaçları üzerine mi oluşacak ? Meyve ağacı eklediysem çeşitli bitkiler de eklemeyi düşünürüm şahsen.Meyve ağaçları modu yapabilirsin