Mod lazım

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tale Of Kingdoms galiba. O mod güzel. Sana kaleler yapıyor, görevler veriyor. Zaten hikaye türünde senin dediğin gibi olan tek mod o herhalde.

Dertrackerer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
The legends of Notch Reincarnation
güzel bir moddu .Amaç ise Notch'u kurtarıp herobrine'yi yok etmek oluyor.ortalama 4-6 saat oynama süresi var.
Beğendiysen ne mutlu bana :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buradan indirebilirsin

edit: tale of kingdoms ne lo?

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zoru seviyorsan ve gerçek tarihe dayalı (paleolitik çağ) gibi taştan yontmalar istiyorsan TerraFirmaCraft mod paketini öneririm.

yasinbayezit00

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zoru seviyorsan ve gerçek tarihe dayalı (paleolitik çağ) gibi taştan yontmalar istiyorsan TerraFirmaCraft mod paketini öneririm.
güzel olabilir kardeşim[DOUBLEPOST=1420368498,1420368005][/DOUBLEPOST]
The legends of Notch Reincarnation
güzel bir moddu .Amaç ise Notch'u kurtarıp herobrine'yi yok etmek oluyor.ortalama 4-6 saat oynama süresi var.
Beğendiysen ne mutlu bana :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buradan indirebilirsin

edit: tale of kingdoms ne lo?
anlamadım sadece altı saatmi oynayabiliyoruz ve sadece notchumu kurtarıyoruz hiç survival tarzı değilmi

Dertrackerer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
güzel olabilir kardeşim[DOUBLEPOST=1420368498,1420368005][/DOUBLEPOST]
anlamadım sadece altı saatmi oynayabiliyoruz ve sadece notchumu kurtarıyoruz hiç survival tarzı değilmi

Yani survival yok blok kırmıyosun ama güzeldi yani.herkes sana görev veriyor herobrine var cinayet var :D büyücüler cadılar bosslar seviyeler vs var yani ultra güzel bir mod kurulumu biraz zor ama iyi bir mod yani ^_^ ayrıca 6 saat dediğim :D oyunu bitirme zamanı

Adam hikaye modu diyor sende diyon ki 'TerraFirmaCraft' o modu denedim öle zor bi modki hatta zorunlu hile kullandım ama güzel bir gerçekçilik modu susama vs ekliyo çünkü.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yani survival yok blok kırmıyosun ama güzeldi yani.herkes sana görev veriyor herobrine var cinayet var :D büyücüler cadılar bosslar seviyeler vs var yani ultra güzel bir mod kurulumu biraz zor ama iyi bir mod yani ^_^ ayrıca 6 saat dediğim :D oyunu bitirme zamanı

Adam hikaye modu diyor sende diyon ki 'TerraFirmaCraft' o modu denedim öle zor bi modki hatta zorunlu hile kullandım ama güzel bir gerçekçilik modu susama vs ekliyo çünkü.
1. Ben adama hikaye dışında güzel bir mod paketi önerdim illa hikaye mi olacak onu denesin dedim ?
2. Sana terrafirmacraft tecrübeni soran olmadı ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
" SkyFactory " Hikaye Türünde Değil Ama Görev Sistemleri Olduğundan Hikaye Yaşatıyor Sana :p