yasinbayezit00
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
beyler bana 1.7.2 için hikaye türünde güzel bi mod lazım normalden sıkıldım ne önerirsiniz
İnternete yazıp bakmanı öneriyorum. Senin dediğin bir survival değildi hem. Ama fikrimi söylemiyorum. Sadece sevmemiştim onu.edit: tale of kingdoms ne lo?
güzel olabilir kardeşim[DOUBLEPOST=1420368498,1420368005][/DOUBLEPOST]Zoru seviyorsan ve gerçek tarihe dayalı (paleolitik çağ) gibi taştan yontmalar istiyorsan TerraFirmaCraft mod paketini öneririm.
anlamadım sadece altı saatmi oynayabiliyoruz ve sadece notchumu kurtarıyoruz hiç survival tarzı değilmiThe legends of Notch Reincarnation
güzel bir moddu .Amaç ise Notch'u kurtarıp herobrine'yi yok etmek oluyor.ortalama 4-6 saat oynama süresi var.
Beğendiysen ne mutlu bana
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Buradan indirebilirsin
edit: tale of kingdoms ne lo?
güzel olabilir kardeşim[DOUBLEPOST=1420368498,1420368005][/DOUBLEPOST]
anlamadım sadece altı saatmi oynayabiliyoruz ve sadece notchumu kurtarıyoruz hiç survival tarzı değilmi
Adam hikaye modu diyor sende diyon ki 'TerraFirmaCraft' o modu denedim öle zor bi modki hatta zorunlu hile kullandım ama güzel bir gerçekçilik modu susama vs ekliyo çünkü.Zoru seviyorsan ve gerçek tarihe dayalı (paleolitik çağ) gibi taştan yontmalar istiyorsan TerraFirmaCraft mod paketini öneririm.
Ciddi misinHerobine Modu![]()
1. Ben adama hikaye dışında güzel bir mod paketi önerdim illa hikaye mi olacak onu denesin dedim ?Yani survival yok blok kırmıyosun ama güzeldi yani.herkes sana görev veriyor herobrine var cinayet varbüyücüler cadılar bosslar seviyeler vs var yani ultra güzel bir mod kurulumu biraz zor ama iyi bir mod yani
ayrıca 6 saat dediğim
oyunu bitirme zamanı
Adam hikaye modu diyor sende diyon ki 'TerraFirmaCraft' o modu denedim öle zor bi modki hatta zorunlu hile kullandım ama güzel bir gerçekçilik modu susama vs ekliyo çünkü.
1- Tmm belki haklısındır.1. Ben adama hikaye dışında güzel bir mod paketi önerdim illa hikaye mi olacak onu denesin dedim ?
2. Sana terrafirmacraft tecrübeni soran olmadı ?
Anlamadım ?1- Tmm belki haklısındır.
2-Tecrübemi sölemedimki indirdiğim yerdeki yorumlarda 'zor' deniyordu oradan söyledim (Lafıma cevap vermeye korg la)