Mod Paket Önerisi

Beneruvos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Teknik modları temel alan(bütün teknik modlar bir arada olabilir mesala) AE 2(bu veya buna benzer) gibi gelişmiş depolama sistemlerinin olduğu configleri iyi ayarlanmış bir mod paketi arıyorum. 1.7.10 veya yukarısı için önerirseniz mutlu olurum. Mod paketi çok ağır olmasın sadece teknik modlar ve bir adet depolama alternatifi olursa çok hoşuma gidier. Hepinizden bu bilgiler dahlinde önerilerinizi bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Beneruvos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Kovalski Mod paketini kullanırken ayarları kendini mi düzenledin yoksa hazır mı kullandın? Zorluk ne düzeyde bu pakette?(Ore dic. çakışan ids.). Bana göre gereksiz modlar varda onları çıkarmak ve başka modlar eklerken sorun yaşamamak için soruyorum. Ayrıca modlar güncel mi bu paketteki ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@Kovalski Mod paketini kullanırken ayarları kendini mi düzenledin yoksa hazır mı kullandın? Zorluk ne düzeyde bu pakette?(Ore dic. çakışan ids.). Bana göre gereksiz modlar varda onları çıkarmak ve başka modlar eklerken sorun yaşamamak için soruyorum. Ayrıca modlar güncel mi bu paketteki ?
okadar detaylı hatırlamıyorum configlerle fazla oynamadım yeterince güzel serverde 1 ay oynadık hata olmadı istediğin gibi tak çıkar bir şey olmaz

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Peki paketteki modlar güncel mi ?
en yeni version değiller fakat stabil versiondalar item texture hataları tinkerste crash falan hiçbiri yok

+ yazları nitradodan server alıyoruz sayımız biraz fazla olduğu için bu yaz biraz zorlanıcam orası ayrı mesele :/

Beneruvos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
en yeni version değiller fakat stabil versiondalar item texture hataları tinkerste crash falan hiçbiri yok

+ yazları nitradodan server alıyoruz sayımız biraz fazla olduğu için bu yaz biraz zorlanıcam orası ayrı mesele :/
Çok fazla mc oynamam ama öneri olarak "pamuk eller cebe" diyebilirsin destek vermek isteyenlerden daha kaliteli hizmet vermek adına :). Öyle bir organizasyon yapacağında ulaş yardımcı olmak ve bende aranıza katılmak isterim

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Senpai bu kaçıncı anlatışın? :3

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önerebileceğim pek çok mod var neyden başlayayım çok fazla sistem gereksinimi olan modlarmı yoksa az mı ?

Beneruvos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önerebileceğim pek çok mod var neyden başlayayım çok fazla sistem gereksinimi olan modlarmı yoksa az mı ?
Sistemim güçlü değil mod olarak değil paket olarak önerirsen gözel olur ama özellikle gelişmş bir depolama sistemi modu isitiorum pakette konunun üstündeki paket bile ağır geldi sisteme öyle düşün.

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çok fazla mc oynamam ama öneri olarak "pamuk eller cebe" diyebilirsin destek vermek isteyenlerden daha kaliteli hizmet vermek adına :). Öyle bir organizasyon yapacağında ulaş yardımcı olmak ve bende aranıza katılmak isterim
zorlancam derken maddi desteğe gerek yok ben öderimde zorlancam sadece .d
Sistemim güçlü değil mod olarak değil paket olarak önerirsen gözel olur ama özellikle gelişmş bir depolama sistemi modu isitiorum pakette konunun üstündeki paket bile ağır geldi sisteme öyle düşün.
yeni bir modpaketi yaptım hamachiyle bile düşük lagla oynanılabilen
+ serverde oynanır ve çoğu teknik mod var
- 1.5.2 :/
https://forum.gamer.com.tr/konu/unleashed-together-mod-paketi-1-5-2-lagsiz-server-teknik.308040/

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.10 ve 1.6.4 önermem zor çünkü sistem istiyorlar ama 1.5.2 yada 1.4.7 önerebilirim.

Beneruvos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
zorlancam derken maddi desteğe gerek yok ben öderimde zorlancam sadece .d

yeni bir modpaketi yaptım hamachiyle bile düşük lagla oynanılabilen
+ serverde oynanır ve çoğu teknik mod var
- 1.5.2 :/
https://forum.gamer.com.tr/konu/unleashed-together-mod-paketi-1-5-2-lagsiz-server-teknik.308040/
Destek maddi olmak zorunda değil destek vermenin çeşitli yolları var yanlış anlamışsın beni.Ben maddi kısmını tamamen sunucuyu kullananlar için söylemiştim. (Sonuçta ortada bir hizmet var ve karşılığını almayı herkes ister). Ben ne konuda zorlanacağını anlamadım açıkçası.
1.7.10 ve 1.6.4 önermem zor çünkü sistem istiyorlar ama 1.5.2 yada 1.4.7 önerebilirim.
Neden kastığını araştırıyorum önce sitemin yetersiz olması zor çünkü. (cpu: 3ghz(4 çekirdek). ram 8 ekran kartı 1 gb 256 bit.)