BatuhanSteveÖzbatir
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Ben şahsen kendi oynadığım modpacklerimde EE1,2,3 vb. Equavalent exchange'i eksik etmezdim1.5.2 den sonra batırdılar zaten modu.Neden 1.5.2 den beri çoğu kişin indirmediğini sanıyosun ?
Ben şahsen kendi oynadığım modpacklerimde EE1,2,3 vb. Equavalent exchange'i eksik etmezdim1.5.2 den sonra batırdılar zaten modu.Neden 1.5.2 den beri çoğu kişin indirmediğini sanıyosun ?
okullar açıldı kapattık serveri 15 tatilde artıkEvet guzel paket beraber oynamak isterim yas 18
Edit: Tech modlarda iyiyim ama magiclerde biraz zayifim ama her seyi ogrenirim sorun yok
Haha haber bekliyorumGüncelliyorum bugün paketini akşama serverini açıcam hehe![]()
knk denedim ama yaptığım paket çok eski ve ilk paketim güncellenmiyorHaha haber bekliyorum
Bende geleyim.Güncelliyorum bugün paketini akşama serverini açıcam hehe![]()
kanka paketi güncelleyemedim bi türlü varmı bildiğin 120mod civarı mod paketiBende geleyim.Bu arada mod paket ağır olmazsa sevinirim gregtech ile mekanism birleştiren paketler varda çok saçma oluyolar.
Aslında paketi güncellemek kolaydırda sorunsuz güncellemek zordur güncelleme dediğin 1.8'e geçmek mi ? Yoksa Forge sürümü yükseltmek mi ? Ona göre değişir.kanka paketi güncelleyemedim bi türlü varmı bildiğin 120mod civarı mod paketi