Mod Yapımcıları Gelin!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AlichosTR bu arada Minecrafttaki Dünya'nın alanını kısıtlayacak veya ayarlayabilecek bir mod yazabilir misin? Tabii öncelik @_Iskefiyeli_ 'de ondan sonra bakarsan sevinirim!
@Red_ uzun zaman nce bakmıştım! Şuanda internette geziniyorum zaten o videoyu bulmak için![DOUBLEPOST=1407868322,1407868242][/DOUBLEPOST]@Red_ videoyu da buldum! Al sana link:
Dünya alanını kısıtlamak demesi kolay da dünya generate kodlarını sınırlı olacak şekilde yazıp diğer dünya fonksiyonlarının çalışmasını sağlamak zor :D Tabii akla uygun bir şey yapılabilir.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım ki başarılı olursunuz.
İnşallah!
Ya yeter her şeyin sonuna ünlem koyma kafa atıcam bak.
Sana inat koysam mı?
Ya niye kafa atıyorsunuz onu anlamış değilim.
Aynen, kafa atma sonra kafam acır! :(
@_Iskefiyeli_ Peki modda biz koşabilecek miyiz yoksa normal zombi hızında mı olacağız ?
Bence Steve'n hızında olalım. Yoksa diğer insanları yakalayamayız (Yani çok oyunculu da oynarken)!
Dünya alanını kısıtlamak demesi kolay da dünya generate kodlarını sınırlı olacak şekilde yazıp diğer dünya fonksiyonlarının çalışmasını sağlamak zor :D Tabii akla uygun bir şey yapılabilir.
Yani, aslında @_Iskefiyeli_ 'nin modunda dünya tipini ayarlanabilir yaparsan, yeni bir dünya tipi daha ekleyebilir misin (benim istediğim şekilde)?

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamın iş başından aşkın üzerine fazla gitmeyin...
"İstiyoruz!" cümlesinin neresini anlamadın? Boş vaktinde uğraşabilir yada uğraşamam diyerek bizi başından savabilir. Açık açık söylerse benim için sorun olmaz ama hiçbir şey söylememesi benim için daha kötü!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"İstiyoruz!" cümlesinin neresini anlamadın? Boş vaktinde uğraşabilir yada uğraşamam diyerek bizi başından savabilir. Açık açık söylerse benim için sorun olmaz ama hiçbir şey söylememesi benim için daha kötü!
Açıkçası yapıp yapmayacağımı size söylemek yerine cevabınızı benim yaptığımda ya da yapmadığımda almanızı yeğlerim.Kimsenin iyiliğini veya kötülüğünü düşündüğümden değil sadece o anki yapma isteğimin olup olmamasına bakıyorum genellikle böyle şeylerde.

Hydran

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@AlichosTR yaptıktan sonra yapacağını bilmek iyi olabilir belki ama yapmayacağını nasıl bileceğiz?! Yani her durumda sen bana haber ver. Sonra devam et. Yoksa bekliyoruz da bekliyoruz.

ununbium

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Huh be türkiye'de mod yapmayı bilen ve usenmeyen kim var ya

Forumda birşeyi sormadan önce google kullanın. Bu bir imzadır genele söylenmiştir. Tapatalktan giriyorum.