mod yapma

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ömer sanırım farklı bir golem yapmak istiyorsun.
Kimlere saldıracak bi bilgi verebilirsen belki zaten yapılmış bi mod bulabilirim.

omermarvel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
söyle anlatayım disguise plsi ile adamlar kurtadama dönüşecek ama oyunda kurtadam diye bir şey yok eğer mod ile yeni bir mob eklersek disgise plsi ile kurtadama dönüşemiyecek bende diyorumki adamlar şu an goleme dönüşebiliyor golemin tipini kurt adam yaparsan sorun olmaz
Java ile yaparsın, biliyorsan fazla basitte uğraştığına değer mi bilmiyorum :D
sen bana yapabilirmisin

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
La herşeyi bizden bekleme. Kendin yaparsan yaparken eğlenirsin :D

omermarvel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an acemiyiz bizde sizin yanınızda pro olacağız :D[DOUBLEPOST=1412666296,1412666224][/DOUBLEPOST]he bu arada techne yerine 3dmax kullanabilirmiyim modelleme için

omermarvel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen modellemeyi bırak, onu herkes yapar. Git İngilizce videoları araştır öğren, bizde İngilizce kaynaklardan öğrendik Türkçe gibi bir lüksümüz yoktu.
modelleme işi daha kolay geldi :D modelleme yaparsam ille küp küpmü olur[DOUBLEPOST=1412668855,1412667821][/DOUBLEPOST]2 hafta sonra bir tanıdık gelicek o kodlama biliyor ama modelleme bilmiyor bende onun için istiyorum[DOUBLEPOST=1412669234][/DOUBLEPOST]
Yapıyorum. This message for not spam.
ne zaman biter :alay::alay::emin:

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
modelleme işi daha kolay geldi :D modelleme yaparsam ille küp küpmü olur[DOUBLEPOST=1412668855,1412667821][/DOUBLEPOST]2 hafta sonra bir tanıdık gelicek o kodlama biliyor ama modelleme bilmiyor bende onun için istiyorum[DOUBLEPOST=1412669234][/DOUBLEPOST]
ne zaman biter :alay::alay::emin:
Açıkçası yaptığın öğrenmekten ya da "profesyonelleşmek"ten ziyade hazıra konmak.Bu kadar çok yapmak istiyorsan tutoriallerini izleyip kendine bir şeyler katmaya çalışırsın.Böylece böyle saçma muhabbetlere de gerek kalmaz.