golem değilde kurtadam istiyorumömer sanırım farklı bir golem yapmak istiyorsun.
Kimlere saldıracak bi bilgi verebilirsen belki zaten yapılmış bi mod bulabilirim.
sen bana yapabilirmisinJava ile yaparsın, biliyorsan fazla basitte uğraştığına değer mi bilmiyorum![]()
Bu forumda mod apacak insanları parmakla sayarsın aslanım. Hatta tek elininki bile yeter. Hiç kimse senin için bunu yapmaz yani türkiye'deişte siz yapın yaparken videoya çekin bende ondan baka baka yapampls...
Yapıyorum. This message for not spam.Bu forumda mod apacak insanları parmakla sayarsın aslanım. Hatta tek elininki bile yeter. Hiç kimse senin için bunu yapmaz yani türkiye'de![]()
Eyi yöp böklüyörüm...Yapıyorum.
çok saolYapıyorum. This message for not spam.
Yap yap güzel olur.Yapıyorum. This message for not spam.
Bu beleşçilikle valla ulusu birbirine karıştırırsın ama hadi hayırlısıçok saol
Sen modellemeyi bırak, onu herkes yapar. Git İngilizce videoları araştır öğren, bizde İngilizce kaynaklardan öğrendik Türkçe gibi bir lüksümüz yoktu.şu an acemiyiz bizde sizin yanınızda pro olacağız[DOUBLEPOST=1412666296,1412666224][/DOUBLEPOST]he bu arada techne yerine 3dmax kullanabilirmiyim modelleme için
modelleme işi daha kolay geldiSen modellemeyi bırak, onu herkes yapar. Git İngilizce videoları araştır öğren, bizde İngilizce kaynaklardan öğrendik Türkçe gibi bir lüksümüz yoktu.
ne zaman biter :alay::alay:Yapıyorum. This message for not spam.
Açıkçası yaptığın öğrenmekten ya da "profesyonelleşmek"ten ziyade hazıra konmak.Bu kadar çok yapmak istiyorsan tutoriallerini izleyip kendine bir şeyler katmaya çalışırsın.Böylece böyle saçma muhabbetlere de gerek kalmaz.modelleme işi daha kolay geldimodelleme yaparsam ille küp küpmü olur[DOUBLEPOST=1412668855,1412667821][/DOUBLEPOST]2 hafta sonra bir tanıdık gelicek o kodlama biliyor ama modelleme bilmiyor bende onun için istiyorum[DOUBLEPOST=1412669234][/DOUBLEPOST]
ne zaman biter :alay::alay:![]()